LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nu går Benjamin Ingrossos flyttlass – avslöjar planen utomlands: ”Tokyo!”

31 jan, 2024 
Maria Broberg
Det var under förra året som Benjamin Ingrosso avslöjade att han hade köpt en ny lägenhet.
Nu går flyttlasset och artisten avslöjar sina planer om utlandet.
– Alltid en dröm jag har haft, säger Benjamin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Benjamin Ingrosso, 26, är en av Sveriges populäraste artister och han är starkt omtyckt av det svenska folket. Artisten har ett fullspäckat år framför sig med bland annat en Europa-turné i vår.

Benjamin är också aktuell med sin nya singel Kite som var snabb att toppa listorna i Sverige. Hos sitt besök hos Mix Megapol under onsdagsmorgonen berättar artisten om framgången.

– Låten är etta i Sverige just nu vilket är jättekul. Och det har jag faktiskt aldrig haft på engelska förut, säger Benjamin.

– Jag har ju släppt mycket på svenska under åren så jag var väldigt rädd inför det här släppet. Jag tänkte att det är ingen som vill höra mig sjunga på engelska. Så det är en vinst i sig att det har gått så bra, fortsätter artisten.

Trots att 26-åringen verkar ha fullt upp med låtsläpp och turné befinner han sig även mitt i en flytt.

Benjamin om flytten: ”Jättekonstigt”

Under förra året avslöjade Benjamin att han hade köpt sin första lägenhet och när han besökte Mix Megapol idag bekräftar han det är dags att flytta.

Annons

– Nu ska jag flytta in i min första riktiga lägenhet som jag har köpt, säger Benjamin hos radiokanalen.

– Det ska bli jättekonstigt, fortsätter han.

Det återstår att se var det är som artisten ska flytta, men från en tidigare intervju med Hänt bekräftade Benjamin att han ska flytta till något större och anledningen var att ha mer plats hemma.

– Jag känner att jag skulle i alla fall på plats med lite instrument hemma. Jag har ju inget piano. Så jag skulle vilja bo lite större så att jag får plats med ett piano, så jag kan skapa hemma, sa han då till Hänt.

Drömmer om utlandet

Förutom större boyta har Benjamin länge drömt om är att sjunga på engelska och att uppträda utomlands.

– Att slå igenom utomlands är nästan omöjligt. Men det är alltid en dröm jag har haft.

– Min dröm har alltid varit att åka till Tokyo, sätta min i en taxi och så kommer min låt på radion. Det vore coolt, fortsätter Benjamin hos Mix Megapol.

Benjamin hade planer att turnera i Europa för några år sedan men på grund av corona-pandemin fick han skjuta upp planerna – till i år.

– För mig känns det som att det kommer bli som att börja om igen, vilket det också blir. Och det får mig att känna mig ung igen, säger artisten.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT

Annons