Pernilla och Emilios hemliga återförening – i hennes hem

Efter Benjamin Ingrossos succé i Melodifestivalen 2017 – här återförenas nu hans föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso i familjens hem på Lidingö i Stockholm.

Det var i lördags som Benjamin Ingrosso, 19, kammade hem femteplatsen i finalen av Melodifestivalen 2017 med sin låt “Good lovin'”. I publiken stöttades han av systern  Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, mamma  Pernilla Wahlgren, 49, och pappa Emilio Ingrosso, 51, och hans nya fru Åsa samt hennes dotter Lina. Efter showen pratade delar av familjen loss tillsammans på den officiella efterfesten i Friends arena.

“Pappa Emilio som hade rest från Mallorca med sin fru Åsa och hennes dotter Lina var på plats för att heja på Benjamin!”, skriver Pernilla Wahlgren i ett inlägg på sin blogg.

LÄS MER: Benjamin Ingrosso näthatas för sin kroppsdel: “För jävligt”

Och på söndagen återförenades Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso återigen, men den här gången i hennes hem på Lidingö i Stockholm. Varken Emilio eller Pernilla har lagt ut bilder på mötet på sina sociala medier, men däremot syns Emilio i flera videos på Pernillas Instagram-story. I klippen har familjen samlats för att äta pizza och spela musik tillsammans. I en video spelar Benjamin och pappa Emilio bland annat piano ihop i Pernillas vardagsrum.

“Far och son spelar ihop…”, skriver Pernilla Wahlgren på sin story.

Emilio hälsade på hemma hos Pernilla och spelade piano med Benjamin. Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

LÄS MER: Benjamin Ingrosso stöttar Bianca i hennes kärlekssorg: “Hon har det tufft just nu”

Pernilla och Emilio skilde sig 2002 efter 9 år som gifta och har sedan dess haft en turbulent relation. Bland annat anklagades Emilio 2006 för att ha dödshotat och misshandlat Pernilla. Han dömdes för olaga hot och övergrepp i rättssak, men inte för misshandel.

Så sent som i höstas berättade Emilio Ingrosso för Expressen att han och Pernilla fått en bättre kontakt de senaste åren och att de bestämt sig för att försöka ha en sund relation, för barnens skull.

– Ja, vi har bestämt oss för att vi ska ha så bra kontakt som möjligt med tanke på barnen. Vi lämnar allt gammalt bakom oss och börjar på nytt, det blir en ny relation med barnen så att vi kan umgås. Det är ju alltid saker som kan hända, födelsedagar, dop, barn som kommer till världen och giftermål. Vi tycker att det är mycket enklare för barnen och oss att vi kan ha en bra relation. Och inte bara att den är ytligt utan att vi kan umgås och prata. Vi är ju ändå en familj, någonstans kan man inte komma undan det, sa han då.

Pernilla och Emilio gifte sig 1993. Foto: IBL

LÄS MER: Benjamin Ingrosso lämnar Sverige efter succén i Melodifestivalen 2017

Foto: IBL

SENASTE NYTT!