Benjamin stöttar Bianca i kärlekssorgen: "Har det tufft"

Bianca Ingrosso följer inte längre pojkvännen Phillipe Cohen i sociala medier och i sin blogg berättar hon om kärlekssorgen. Nu stöttas hon av lillebror Benjamin Ingrosso.

Det var tidigare i veckan som Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, bröt tystnaden om sin relation med pojkvännen Phillipe Cohen, 23. Förutom att han lyst med sin frånvaro på Biancas sociala kanaler har hon dessutom slutat att följa honom på Instagram, plus att han inte längre finns bland hennes vänner på Facebook, vilket fått läsarna att undra om de två fortfarande ens är ett par.

I inlägget skriver Bianca inte rakt ut att paret gjort slut, men det är tydligt att det är något som inte stämmer i relationen.

Det är många av er som frågat om mig & Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är. Ibland ruskas livet om vare sig man vill det eller inte och jag försöker ta allt dag för dag, men ibland är jag inte stark och då känner jag för att varken låtsas som ingenting eller att prata om det och då stänger jag av, för min egen skull”skriver Bianca.

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen. Foto: IBL

LÄS MER: Biancas kärlekssorg – svarar på frågorna: “Väldigt jobbigt”

Att Bianca Ingrosso går igenom en tuff period just nu bekräftar också hennes lillebror Benjamin Ingrosso, 19. Trots att han tävlar i finalen av Melodifestivalen 2017 på lördag stöttar han samtidigt sin syster på hemmaplan.

– Hon har det lite tufft nu, precis så som jag har haft det tufft i förhållanden. Förhållanden är ju fram och tillbaka, det tror jag att alla kan relatera till, säger han till Hänt.

Benjamin vill inte kommentera om Bianca och Phillipe har gjort slut, men han berättar att han alltid finns där för sin storasyster och att de pratar mycket.

– Jag stöttar henne. Nu har jag jobbat mycket med Mello och så, men jag är där hela tiden. Vi pratar med varandra varje dag och ses hela tiden eftersom vi bor ihop. Vi har rummen bredvid varandra hemma så det är ju nästan svårt att inte prata, säger Benjamin.

Benjamin stöttar sin storasyster Bianca. Foto: IBL

LÄS MER: Bianca efter kärleksbeskedet: “I chock och ganska besviken”

Foto: IBL

Av: Johanna Bladh & Linda-Marie Nilsson

Senaste nytt