LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Morberg hyr ut sitt charmiga sommarhus – se alla bilder här

07 okt, 2022 
Per Moberg
Per Morberg och hans fru Inese äger flera fastigheter.
Nu finns möjligheten att hyra ett av familjens hus – nämligen deras mysiga villa ute på landet i Värmland!
Annons
Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjenBrand logo
Per Morberg om att arbeta tillsammans med familjen

Tv-profilen Per Morberg, 62, är ett folkkärt ansikte och har en ikonisk skådespelarkarriär bakom sig. Morberg har spelat roller som psykopaten Viggo i Rederiet, Bengt Hall i filmen 1939 och Roger Rönn i Vita lögner.

Men det slutar inte där. Efter en lång karriär i filmbranschen valde Per att byta bana. 2007 drog hans alldeles egna matlagningsprogram Vad blir det för mat? igång på TV4, något Per Morberg fortsatte med i tio år framåt.

Per Morbergs familjeliv med hustrun Inese och döttrarna

Tv-kocken har tillsammans med sin fru Inese Morberg, 68, en stor familj. Makarna har nämligen fem döttrar ihop, Janina Bergs, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg.

Med tanke på den stora familjen och en framgångsrik karriär så kommer det inte som en chock att Per och hustrun äger flera boenden tillsammans. Det är inte bara i Sverige som Per har ägt fastigheter. I flera år hade Per ett stort hus i Karibien, men han tog beslutet att sälja huset förra året.

Annons

Makarna äger också en stuga i Kvarnsjön, Nyköping. De köpte huset 2009 och valde senare att börja hyra ut det. Något som fortfarande är oklart är om Per och Inese bor där just nu.

Nyligen kunde Hänt rapportera att paret inte verkade bo på adressen i Nyköping eftersom de inte är skrivna där. Makarna är istället skrivna i ett hus vid Tullgarns slott, i Trosa. Alltså huset som programmet Vad blir det för mat? spelades in i.

Per Morberg hyr ut sitt sommarhus – se alla bilder här

Men villan ute på landet i Nyköping verkar fortfarande vara tillgänglig för uthyrning. I ett inlägg på Facebook som Pers dotter Molly har delat i en uthyrningsgrupp skriver hon:

Annons

”Hej vänner! Vårat mysiga hus på landet i Sörmland 1 timme från Stockholm behöver boenden i vinter ca 2-3 månader!”

I samma inlägg delade Molly också med sig av bilder på huset.

Se bilderna här!

Per Mobergs sommarhus
Per Mobergs sommarhus
Annons
Per Mobergs sommarhus
Annons

FOTO: TT, FACEBOOK

Annons