AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Morberg säljer villan i Karibien – se alla bilder på huset här

22 feb, 2022 
Per Morberg säljer sitt hus.
Tv-kocken och skådespelaren Per Morberg säljer sin lyxvilla i Karibien.
Se det svindlande priset och bilderna på lyxhuset här!
Annons
Sveriges mästerkock-Helena Ekmans ord till Mischa Billing: ”Jag köper”Brand logo
Sveriges mästerkock-Helena Ekmans ord till Mischa Billing: ”Jag köper”

Per Morberg är en tv-personlighet som ingen kan ha missat vid detta laget. Innan han blev kock var han skådespelare och har dessutom varit jurymedlem i Sveriges mästerkock. Han har dessutom haft det egna programmet Vad blir det för mat?, där han ofta bjudit in gäster för måltider.

I flera år har Per även ägt ett unikt hus i Karibien, i Saint Vincent och Grenadinerna, som han nu säljer för en svindlande prislapp. Se bilderna här!

Per Morberg säljer lyxvillan i Karibien – för 22 miljoner kronor

Per Morbergs villa tillhör det unika slaget och har en enastående utsikt. Huset byggdes för nio år sedan och är arkitektritad.

”Villa Mount Pleasant ligger högt belägen ovanför Port Elizabeth och har en av Bequias mest hänförande utsikter. Denna moderna villa byggdes år 2013 och är ritad av slottsarkitekten Jacob Hidemark i modern arkitektur med stora fönsterpartier som ger härliga ljusinsläpp”, skriver mäklarfirman Residence Christie’s.

Annons

Villan har en stor terrass med tillhörande pool och har utsikt över hamnen och havet. Huset har även naturen runt husknuten och uteplatsen flyter ihop med omgivningen och de grönskande trädgårdarna.

Priset för lyxhuset? Svindlande 22 miljoner kronor!

Se bilderna på villan i semesterparadiset Karibien

Vi låter bilderna tala för sig själva. Men det råder ingen tvekan om att huset är unikt.

Ovan syns en video från Per Morbergs hus som han själv publicerat på Intstagram.

Fin utsikt!

Mer information om huset finns att läsa här. Enligt mäklarfirman Residence Christie’s har Per Morberg dessutom kallat hemmet för ett ”väldigt bra partyhus”, rapporterar Aftonbladet.

Stort lycka till med försäljningen Per!

FOTO: TT / Instagram

Annons