ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Gunilla Persson om relationen till Gunde Svan – efter bråket i tv

21 feb, 2022 
GUNDE SVAN, GUNILLA PERSSON
När Gunilla Persson var med i Fångarna på fortet pushades hon av programledaren Gunde Svan till en gräns som inte blev hållbar till slut. Nu berättar Gunilla för Hänt om relationen till Gunde idag.
Annons
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmerBrand logo
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer

Gunilla Persson, 63, har varit med i Fångarna på fortet flera gånger. Vi alla kommer nog ihåg den gången när Gunilla körde bil bland tigrarna. Tigrarna vrålade och drog i Gunillas bil – som bara bestod av galler som skydd. Och att klippet har blivit omtyckt är ingen hemlighet, det har nämligen fått hela 16 miljoner visningar på Youtube.

Det som tittarna däremot inte fick se var att Gunilla hade väldigt god hand med tigrarna.

– Jag sa "Je t'aime, je t'aime" och då blev tigern lugn. Det var som att när jag var rädd och skrek så gjorde tigern detsamma. Men när jag var lugn och talade till den så var den också lugn, förklarar Gunilla för Hänt.

Gunilla skulle hoppa bungyjump i Fångarna på fortet

Men det finns även en annan händelse i Fångarna på fortet som gått till historieböckerna. Nämligen när Gunilla skulle hoppa bungyjump för att få en ledtråd.

Annons

Men när hon väl stod med selen på så ångrade hon sig.

– Det här kommer göra så att mitt hjärta stannar, vill ni det?, säger hon i programmet.

Någon som pushade henne extra mycket var programledaren Gunde Svan, 60.

– Vi sätter på repen! Vi sätter på repen! Och så tar du ett litet fint steg rätt över kanten och du har nyckeln i en liten liten ask, säger han i programmet.

Gunde Svans ord om situationen med Gunilla Persson

Det hela fick Gunilla att tappa humöret helt då hon kände att Gunde var för hård med sitt uttalande.

– Jag blir så jädra förbannad nu att ni inte tolererar eller respekterar mig, inte för fem öre. Det är bara push och hets och push och hets hela tiden, säger hon i programmet.

Gunde Svan har tidigare uttalat sig till Hänt angående situationen.

– Att vara på fortet handlar om att utmana sina rädslor och jag peppar alla att göra det. Gunilla hade nog fått en upplevelse hon aldrig skulle glömma om hon tagit steget. Jag hoppas såklart att hon gör det nästa gång!, sa han då till Hänt.

GUNILLA PERSSON
Den här bilden togs innan Gunilla fattade vad hon skulle göra...

Gunillas ord om relationen med Gunde Svan idag

Men det är inte den enda gången Gunilla har ställt upp i Fångarna på fortet. Nu berättar hon för Hänt om andra härliga minnen hon har från programmet. Bland annat tävlade hon ett år med dottern Erika Persson, 19, och då blev det rena rama succén.

Annons

– Jag fick ju väldigt mycket respons på det där och folk sa att det var väldigt duktigt, säger Gunilla till Hänt och fortsätter:

– Erika vann ju över Hanna Montazami när hon sköt med en sådan där pilbåge.

När det kommer till situationen med Gunde Svan så berättar Gunilla nu hur relationen är mellan dem. Trots att Gunde var lite för hetsig i programmet verkar Gunilla nu ha lagt det bakom sig och nu blickar hon framåt. På frågan hur relationen är mellan henne och Gunde idag svarar hon:

– Ja alltså den är väl bra. The show must go on, säger Gunilla till Hänt.

FOTO: TV4, Gunilla Persson

Annons