Per Holknekts ord om dottern Julia

Per Holknekts ord om dottern Julia
Det var snart åtta år sedan Per Holknekt och Lena "PH" Philipsson gick skilda vägar under dramatiska omständigheter.
Nu visar Per Holknekt stolt upp dottern Julia som nyligen fyllde 25 år.
Annons

Det var med buller och bång som Per Holknekt, 59, och Lena Philipsson, 54, officiellt kom ut med sitt förhållande under julen 2009. Den sprakande romansen beskrevs av Lena själv som något utöver det vanliga.

Annons

– Första gången vi träffades kände vi att det här… att vi kände lika mycket båda två, samtidigt. Så som det kan bli ibland bara: Oj, det där kändes bra! Nåt hände där… Kärlek och kemi. Och mycket känslor, har hon sagt om hennes och Pers första möte.

Annons
Per Holknekt och Lena Philipsson
Per Holknekt och Lena Philipsson var gifta mellan 2010 och 2012.

Men trots att de lyckliga paret bara ett år senare valde att föreviga sin kärlek då de gifte sig i Skeppsholmskyrkan 2010 skulle snart kvällstidningarna få en helt annan anledning att skriver metervis med löpsedlar om de båda tu.

Isolerade sig i sommarstugan

Det var i ett långt och känslofyllt inlägg på Facebook som Lena Philipsson först berättade om sin hjärtesorg. Hon hade nämligen fått veta att hennes make, Per Holknekt, under en längre tid träffat en annan kvinna bakom hennes rygg.

Annons

Per Holknekt med dottern Julia Holknekt

“Mitt liv är totalt omkullkastat. Otroheten kom som en chock. Ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Jag kan inte fatta det ännu. Jag känner mig så löjlig som gick omkring och trodde att vi hade varandra.”, skrev Lena i inlägget.

Separationen blev svår och för att komma undan strålkastarljuset valde Per att isolera sig i sin sommarstuga och ta hjälp av psykologer för att komma över den psykiska stress som pressen innebar.

Julia Holknekts ord om pappa Per

Men något som blivit lite bortglömt bland alla skilsmässorubriker och en turbulent tid då Per Holknekt levde som hemlös är att han faktiskt hade en dotter redan innan han träffade Lena. Tillsammans med ex-flickvännen Helena Bergkvist har Per dottern Julia Holknekt som nyligen fyllt 25 år.

Annons

För att hylla sin dotter på födelsedagen skrev Per ett känslosamt inlägg på Instagram:

“Älskade Julia. 25 år idag. Den tiden spelas upp likt en film varje gång jag blundar idag.”

Julia har tidigare berättat för tidningen Östermalm Direkt att hon har ärvt egenskaper från både mamma och pappa. Tidigare i år tog hon och barndomsvännen Anton Fourie, 23, över Bageri Ingrid som tidigare drivits av deras mammor, Helena Bergkvist och Helene Fourie. Bageriet ligger beläget på Nybrogatan i Stockholm och för tidningen berättar Julia om beslutet att ta över ägarskapet.

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…