TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Holknekts nya lyxvilla i mångmiljonklassen

05 dec, 2016 
Johnny Axelsson
Per Holknekt friade till Linda Sjöström i oktober och nu har modedesignern flyttat ihop med kärleken i Djursholm i en villa för flera miljoner kronor.
Annons

Odd Molly-grundaren och entreprenören Per Holknekt, 56, hintade i dagarna på sitt Instagram-konto att han köpt sig ett nytt hem. På filmklippet ser vi att Per filmar en flyttbil och sedan sveper han kameran mot huset. Per skriver även till filmen: “Nu så älskling, dagen är här“.

https://www.instagram.com/p/BNW5BWxg5-U/?taken-by=extraknekt&hl=sv

Det var Hänt som i oktober avslöjade att Per hittat kärleken på nytt samt även friat till Linda Sjöström, 40 år, boendes på Östermalm och har en tioårig dotter.

Pers fästmö Linda Sjöström.
Pers fästmö Linda Sjöström.

Hänt kan idag avslöja att båda två sedan den 28 november, är skrivna på en villa i Djursholm. Här bor miljardärer och grevinnor bredvid varandra. Enligt mäklarens hemsida, är det en friliggande villa uppdelat på flera lägenheter. Prislappen för en lägenhet i huset på cirka 212 kvadratmeter, lägger på nära 14 miljoner kronor.

Annons

Nyrenoverad våning i tre plan med villakänsla och stor egen tomt. Genomgående mycket hög standard på badrum och kök. Ljus och öppen planlösning med 4 sovrum och badrum i varje plan.“, går det att läsa på mäklarens beskrivning.

Här bor numera Per Holknekt med sin fästmö Linda.
Här bor numera Per Holknekt med sin fästmö Linda. Foto: Magnusson fastighetsmäkleri

Per och fästmön Linda har inte gått ut med när de planerar att vigas.

https://www.instagram.com/p/BLer8LmjuIW/?taken-by=extraknekt&hl=sv

Holknekts kanske mest uppseendeväckande mediastorm var 2012 när han var otrogen mot dåvarande hustrun Lena Philipsson, 50, något hon skrev om i ett uppmärksammat inlägg på Facebook.

Min tillvaro är helt omkullkastad. Otroheten kom som en chock. Och ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut, och katastrofen var ett faktum. Stor sorg. Kan inte riktigt fatta det ännu. Jag känner mig löjlig som gick omkring i köket och kokade te och trodde att vi hade varandra.”

Lena Philipsson gifte sig med Per Holknekt i Skeppsholmskyrkan år 2010.
Lena Philipsson gifte sig med Per Holknekt i Skeppsholmskyrkan år 2010.

Foto: Privat, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons