TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Per Holknekt: "Jag är en av Sveriges minst otrogna män"

09 nov, 2016 
https://image.hant.se/image-4948492?imageId=4948492&width=1320&height=689
Anja Nilsson
Per Holknekt är den uppmärksammade grundaren av märket Odd Molly. I en ny intervju i "Skilsmässopodden" resonerar Per kring sin tidigare otrohet, och menar att fenomenet är vanligare än man tror.
Annons

Det var nyligen som Hänt kunde avslöja att “Odd Molly”-grundaren Per Holknekt, 56, förlovat sig med den nya kärleken Linda Sjöström, 40. Något som Per också la upp på sin Instagram:

https://www.instagram.com/p/BLer8LmjuIW/?taken-by=extraknekt

Per var tidigare gift med sångerskan Lena Philipsson, 50, en relation som slutade med en uppmärksammad otrohetsskandal 2012.

Per Holknekt, Lena Philipsson.
Per Holknekt med sin exfru Lena Philipsson.

Lena skrev då ett upprört inlägg på Facebook efter att hon upptäckt otroheten via en mejlkonversation. I en intervju i “Skilsmässopodden” berättade Per nyligen att folk fortfarande har förutfattade meningar om honom efter otroheten:

– Jag som då låg på topp fem på listan över män som svenska kvinnor vill vara otrogna med, jag målas upp som någon slags otrohetsapostel. Jag skulle till och med våga påstå att jag är en av Sveriges minst otrogna män, säger Per i podcasten.

Han resonerar också kring fenomenet otrohet:

– Otrohet är inte något jätteovanligt, menar Per och fortsätter, jag tror att otrohet är en produkt av en brist i en relation, brist av karaktär, och sjukt mycket alkohol.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons