LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Andersson avslöjar okända romansen – i chock efter händelsen

07 sep, 2023 
PER ANDERSSON
Per Andersson har snart varit singel i ett års tid och han känner sig absolut inte redo för att dejta än.
Nu berättar han om traumat som kan ha satt sina spår.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Det är snart ett år sedan som Per Andersson, 46, och exet Malin Carlsson, 49, meddelade att de går skilda vägar. De har sönerna Ture och Tage tillsammans och sedan dess har de levt ett varannan-vecka-liv.

Per har tidigare berättat om livet med barnen efter separationen.

– Ja men det blir ju lite olika beroende på semestrar hit och dit och annat. Men ja ungefär varannan vecka är upplägget på sommaren också, sa han då.

Per Andersson om kärlekslivet efter skilsmässan

Under sommaren har Per haft fullt upp på jobbfronten. Han har nämligen haft en roll i Eva Rydbergs version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi Två man om en änka. Vid sidan av detta har han även tagit flera avstickare till Göteborg för att kuppa sig in i Lotta på Liseberg. Detta har lett till att han nu har rekordet över vem som gästat programmet flest gånger.

Annons

– Oj, nej men alltså på kärleksfronten är det väl stiltje kan man säga. Det är så lugnt och fint och skärt, sa han till Hänt och fortsatte:

– Men man ska väl också ta lite tid så man hinner komma ikapp sig och sådär. Så man hinner landa i allt, jag är ju fortfarande i landningsfas, jag är på väg inför landning fortfarande.

Per Andersson om dejt-traumat

Men helt stiltje har det faktiskt inte varit. Nu berättar Per att det faktiskt funnits en dejt-situation, men som slutade i ett trauma.

– Jag hade varit singel i någon månad och mina kompisar tyckte att jag borde börja dejta. Jag tänkte “Nej nej nej, jag orkar inte det, jag är inte redo för det än”. Det kändes som att det knappt hade gått en dag. Men ja, och så var det någon som hörde av sig då på Instagram efter att hon sett i någon tidning att jag och mitt ex gått skilda vägar, förklarar Per i P4 Extra och fortsätter:

Annons

– Då sa mina kompisar “hör av dig tillbaka!”, ja så jag hörde väl av mig. Då var det typ någon Johanna från Halmstad eller något, så då messade vi lite. Sedan skulle vi höras på telefon, så då ringer jag upp.

”Hallå” sa rösten i andra änden av luren och Per beskriver den som att det var en väldigt mörk röst.

”Ah du får ursäkta, jag har lite problem med rösten, jag har varit förkyld länge. Men okej vad har du på dig?”, sa personen då till Per.

Per tyckte att hela samtalet var konstigt, både rösten och vad personen frågade för frågor.

– Så när vi la på tänkte jag “fan vad märkligt det där var”. Så sedan kollade jag upp numret, det var en dam, 76 år, som bodde i Järfälla. Så jag hade blivit catfishad, säger han och konstaterar:

– Det var det första som hände mig, så det kanske är därför jag fått ett dejt-trauma.

FOTO: TV4

Annons