ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Per Andersson om kärlekslivet – därför har han inte träffat någon ny

11 aug, 2023 
PER ANDERSSON
Det har snart gått ett år sedan Per Andersson och exet Malin Carlsson meddelade att de går skilda vägar.
Sedan dess är det stiltje på kärleksfronten för Per.
Nu berättar han varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har Per Andersson tackat nej till ”Stjärnorna på slottet” flera gånger tidigareBrand logo
Därför har Per Andersson tackat nej till ”Stjärnorna på slottet” flera gånger tidigare

Per Andersson, 46, är högaktuell i Eva Rydbergs version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi Två man om en änka. Pjäsen spelas och har spelats i Helsingborg hela sommaren så med andra ord har Per haft det ganska fullt upp.

Speciellt eftersom han pendlat till Göteborg också på måndagarna då han kuppat sig in i Lotta på Liseberg. Detta har dock haft ett syfte, Per siktade nämligen på att slå rekord. Charlotte Perrelli hade först rekordet i hur många gånger man gästat Lotta på Liseberg, detta rekord har Per nu slagit med sina femton besök.

– Nu vankas det någon form av tjohej och ag ska fira min seger med full kraft!, sa Per till Hänt och fortsatte:

– Jag har ju spelat onsdag till söndag här i Helsingborg, så ner till Göteborg på måndagarna och så. Så jag tycker ändå det har varit en arbetsinsats att slå det här rekordet.

Annons

Per Andersson om separationen från Malin

I höst väntar en omgång av Per Anderssons enmansshow Räkhäst och i november drar julshowen Tomten och Bocken igång. Men det är inte bara på jobbfronten som det händer mycket för komikern. Det senaste året har även inneburit en del förändringar i familjelivet.

Det var i december 2022 som Per och exet Malin Carlsson, 49, meddelade att de går skilda vägar. De har sönerna Ture och Tage tillsammans och sedan dess har de levt ett varannan-vecka-liv.

Per har tidigare berättat om livet med barnen efter separationen.

– Ja men det blir ju lite olika beroende på semestrar hit och dit och annat. Men ja ungefär varannan vecka är upplägget på sommaren också, sa han då.

Per Andersson om kärleken – därför har han inte träffat någon ny

Per verkar ha kommit in i de nya rutinerna, men att hitta en ny partner är det alldeles för tidigt för, berättar han för Hänt.

– Oj, nej men alltså på kärleksfronten är det väl stiltje kan man säga. Det är så lugnt och fint och skärt.

Annons

Är det ditt beslut?

– Ja. Men man ska väl också ta lite tid så man hinner komma ikapp sig och sådär. Så man hinner landa i allt, jag är ju fortfarande i landningsfas, jag är på väg inför landning fortfarande.

Per får frågan om han hade kunnat tänka sig att nämna någon kändiskvinna som han hade velat dejta, men även det är för tidigt att säga.

– Nej dit har jag inte kommit än. Men det klart att jag ska tänka efter så småningom. När jag har landat. Lotta Engberg är ju expert på det där, säger Per och syftar på hur hon träffade Soldoktorn.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons