ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Andersson om tiden efter skilsmässan från Malin – orden om barnen

10 aug, 2023 
PER ANDERSSON
Per Andersson har två barn tillsammans med exet Malin.
Nu berättar han för Hänt om varannan vecka-livet och tiden efter skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet härBrand logo
Per Andersson driver om skilsmässan – se klippet här

Det var när han gästade talkshowen Bergfeldts som han berättade hur det låg till.

– Det är länge, man blir ju tajta som satan. Men samtidigt kommer man till ett läge då det är dags att göra det och man har gått igenom mycket, då måste man våga ta det steget också. Det är något man gör tillsammans, vi är fortfarande jättebra vänner.

– Det här gör vi tillsammans, och ta det här steget på ett vuxet och rimligt och moget sätt ändå.

Per Andersson om varannan vecka-livet

Sedan dess har mycket hänt. Förutom att Per har haft fullspäckat med tv och nya projekt har han också införskaffat sig en lägenhet – som bara ligger ett stenkast ifrån hemmet där han bodde med Malin.

Annons

Per och Malin har sönerna Tage och Ture tillsammans och de kör det klassiska varannan vecka-konceptet. Det har de kört vidare på även nu i sommar – i den mån det har gått.

Nu berättar Per för Hänt hur varannan vecka-livet funkar.

– Ja men det blir ju lite olika beroende på semestrar hit och dit och annat. Men ja ungefär varannan vecka är upplägget på sommaren också.

Har du hunnit träffa barnen något i sommar?

– Jadå, de har varit nere och hälsat på här det har varit jättebra, en jättemysig sommar. De kommer på fredag nästa gång igen så det har varit kanon, säger han till Hänt.

Per Anderssons fullspäckade sommar

Även sommaren är fullspäckad för Per Andersson. Parallellt med att ha slagit rekord i flest antal besök i Lotta på Liseberg så har han även spelat Sommarteatern i Helsingborg. Pjäsen som Per Andersson håller på med är Eva Rydbergs version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi Två man om en änka.

Även om det gått ett tag sedan separationen anser Per Andersson att det är alldeles för tidigt för att ge sig ut på dejtingmarknaden. Han måste helt enkelt få landa i allt först.

I höst väntar en till omgång av Pers enmansshow Räkhäst och den 25 november är det äntligen nypremiär för showen Tomten och Bocken som han gör tillsammans med Måns Zelmerlöw.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons