Penny Parneviks stöd till Peg efter uppbrottet med Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Penny Parnevik

Peg Parnevik har bekräftat uppbrottet med Filip Lamprecht i den egna podcasten Pillowtalk.
Nu stöttas hon av systern Penny Parnevik som ger sin syn på saken.
– Men jag måste ändå kunna säga min åsikt, säger Penny Parnevik.

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har gått skilda vägar. De var under våren som det cirkulerades uppbrottsrykten mellan de två – som de bestämt dementerade. Men nu har Peg gått ut i den egna podden Pillowtalk som hon har tillsammans med systern Penny Parnevik, 24, och bekräftat uppbrottet.

– Jag vet vad som hände, Filip vet vad som hände alla som jag bryr mig om som älskar mig och Filip vet vad som hände. Det räcker för mig, att de vet vem jag är på riktigt, berättade Peg om uppbrottet.

Penny Parneviks stöd till systern Peg – efter uppbrottet

Vidare ger systern Penny sitt stöd till Peg och ger sin syn på saken och uppbrottet.

– Bara min åsikt och jag står för den. Alltså att säga att han är fri från dig, jag har ju min åsikt om att du är fri från honom. Alltså förstår du vad jag menar? Det går båda vägarna, säger Penny och fortsätter:

– Jag tycker att du är lyckligare än någonsin och jag älskar Filip, han var som en bror till mig men jag tycker du är bättre utan honom och ingen vet sanningen om det. Det är min åsikt, du behöver inte så fast vid det, du är bra vän med honom.

– Så att folk förstår den sidan också, alla ska vara snälla mot varandra och jag tycker det. Men jag måste ändå kunna säga min åsikt, min åsikt är att det går båda vägarna med det, säger Penny.

Peg Parnevik om hatkommentarerna i relationen med Filip

Peg har fått utstå en del hat och nedsättande kommentarer om att hon exempelvis skulle vara jobbig under relationen med Filip, vilket hon tycker är tråkigt.

– Att folk sa såhär ”du är ful, du är jobbig, whatever”. Det är sådan diss, vi var tillsammans i flera flera år. Det var så mycket kärlek där, så respektlöst, säger Peg.

Penny tillägger:

– Han var dökär i dig och har fortfarande mycket kärlek för dig och folk är dumma som kommenterar så.

Vidare önskar både Peg och Penny Filip lycka till och Peg ser gärna att hon och Filip behåller sin vänskap.

– Han har sitt att jobba på. Det enda jag vill för honom är att han också ska må bra, jag hoppas verkligen han blir en av mina bästa vänner för livet. Varje gång vi ses nu så är det som att jag vill ha honom i mitt liv, säger Peg och lägger till:

– Men nu vet ni och allt är bra nu.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik bekräftar uppbrottet med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Keyyo om relationen till Filip Lamprecht efter Let's dance

FOTO: TV4

Senaste nytt