Penny Parneviks skräckupplevelse – en månad innan förlossningen

Penny Parnevik väntar sitt andra barn.
Men med bara en månad till förlossningen har tv-profilen tvingats uppsöka sjukhus.
”Jag mår bra och bebisen är kvar i magen förhoppningsvis ett litet tag till”, skriver hon på Instagram.

Kärleken sprudlar mellan paret Penny Parnevik och Douglas Murray. De väntar just nu sitt andra gemensamma barn och förvändningarna är skyhöga. Det var i augusti 2020 som paret avslöjade den stora nyheten att Penny Parnevik var gravid igen. Paret är sedan augusti 2019 föräldrar till sonen Atticus.

Penny Parnevik och Douglas Murray hade planerat att gifta sig innan hon blev gravid med bebis nummer två. Men då coronapandemin slog till beslutade paret att bröllopet fick vänta till sommaren 2021 då hon inte ville vara gravid eller nyförlöst under själva bröllopet. Istället försökte paret bli gravida igen – en plan som gick strålande.

LÄS MER: Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig

Hänt har dock tidigare kunnat avslöja att paret faktisk redan är gifta, något de gjorde i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA. Det hemliga äktenskapet har dock varken Penny Parnevik eller Douglas Murray velat kommentera.

Penny Parneviks namnavslöjande

Penny Parnevik har valt att vara väldigt öppen om sin andra graviditet och delar ofta med sig av familjelivet och tankar kring födseln till sina följare.

Just vad familjens nya tillskott ska heta har tv-profilen valt att prata mycket om. Till en början hade paret egentligen bestämt sig för att inte ta reda på könet och därav behöver de både flicknamn och pojknamn. Däremot gjorde barnmorskan en miss under ett ultraljud och kallade bebisen för "hon", så kanske är det en flicka eller så var det aldrig en avgörande detalj.

Penny Parnevik vet i alla fall att hon tycker om amerikanska namn. Däremot vill hon inte att namnet de väljer ska vara för svårt att uttala i Sverige. Tidigare förslag hon delat med sig av är killnamnen Arlow, Booker, Book, Boney, Bowie, Ryker, Finn, Hocksley, Ansel och Atlas. Hon har också berättat om förslagen på tjejnamn som är Miley, Apple, Bee, Ivy, Enslie, Alaska, October och Wednesday. Hon har dock sagt att hon endast tycker om dessa namn men att hon inte kommer att döpa barnet till de alternativen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Skräckupplevelsen – månaden innan födseln

I början av mars 2021 beräknas parets andra barn födas men med endast en månad kvar till graviditeten berättar nu tv-profilen att hon tvingats uppsöka sjukhus.

”Ett något läskigt avslut på den här helgen! Jag mår bra och bebisen är kvar i magen förhoppningsvis ett litet tag till! Tack Danderyd BB ni har varit helt underbara hela helgen”, skriver hon på Instagram och visar upp flera bilder på henne i en sjukhussäng. Hon fortsätter:

”Vi ses snart igen på kanske ett mindre dramatiskt sätt haha! Och är så tacksam att jag har världens bästa familj som ställer upp för Atticus. Heja familj och heja svenska sjukvården”.

Efter det dramatiska inlägget är det flera som skickar hälsningar till Penny Parnevik att krya på sig och att de tänker på henne.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierskas ärliga ord om Julia Franzens relation till sönerna

SENASTE NYTT!