penny parnevik

Penny Parneviks oro inför tredje barnet: "Vart ska den tredje..."

Penny Parnevik

Gravida Penny Parnevik och maken Douglas Murray är med sina två barn på semester i USA.
På Instagram delar Penny med sig om oron inför tredje barnet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”
0:28

Efter reklamen: Nordman-Mats Wester om att sonen flyttat hemifrån: ”Bara Matilda och jag”

(0:28)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 42, har varit ett par sedan 2017. Paret gifte sig under sommaren 2022 och hade en storslagen fest med familj och vänner. Makarna har sonen Atticus, 3, och dottern Pebble, 2, tillsammans.

Det var i januari tidigare i år som Penny avslöjade en glädjande nyhet, nämligen att hon är gravid igen och att paret ska utöka familjen med ytterligare ett litet lillasyskon.

”När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till...”, skrev Penny på Instagram och visade upp gravidmagen.

Penny Parneviks ärliga ord om graviditeten

När Penny meddelade att hon var gravid igen strömmade gratulationerna in på hennes sociala kanaler. Penny är i vanlig ordning väldigt öppen med sina följare om vad som pågår i hennes liv och hur hon och familjen mår. Vilket hon även varit under denna graviditet.

Hon har nämligen inte haft det så lätt hittills under graviditeten. Hon har tidigare berättat att hon inte mått särskilt bra men att hon hoppas att det vänder snart, så hon kan börja njuta av graviditeten.

”Jag har inte mått jättebra den här graviditeten men jag hoppas att det vänder snart så att jag kan börja njuta av de goda nyheterna. Vi har även bestämt oss för att dela det här med er i ett tidigt skede (jag är i vecka 9). Nu kör vi!”, skrev hon nyligen i en story på Instagram.

Penny Parneviks oro inför tredje barnet: "Få plats?"

I skrivande stund har Penny gått in i vecka 17 och det verkar som att det har vänt och att hon mår bättre. Familjen befinner sig sedan några dagar tillbaka i USA för att bland annat besöka Pennys föräldrar, Mia Parnevik och Jesper Parnevik.

På Instagram visar Penny upp bilder från vistelsen – och det är flera bilder från restaurangbesök och bilder på amerikanska klassiska rätter. På en av bilderna sitter Penny på en restaurang med båda barnen sovandes i knät och skriver om sin oro för det tredje barnet.

"Jetlag = 2 barn som sover i mitt knä vid middag klockan 17. Vart ska den tredje få plats?", skriver Penny.

Det är många av Pennys följare som tar till kommentarsfältet för att visa sitt stöd och komma med uppmuntrande ord. En av dessa är medieprofilen Tilde de Paula Eby.

"I ditt hjärta. alltid! De tre (eller fler:-) av dem!", skriver Tilde.

"Det blir spännande att se hur barnen löser det, det gör de alltid", skriver en annan följare.

"Kommer gå så bra!!! /fyrabarnsmamma", peppar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN