BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parnevik är gravid – hon och maken väntar sitt tredje barn

02 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
André Färnsveden
Penny Parnevik
Penny Parnevik meddelade under måndagen att hon och maken Douglas Murray väntar sitt tredje barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Penny Parnevik och maken Douglas Murray har barnen Atticus, 3, och Pebble, snart 2. Makarna gifte sig tidigare i år och hade en storslagen fest med familj och vänner. Nu drygt ett halvår senare kommer ett nytt tillfälle att fira – att de väntar sitt tredje barn.

Penny Parnevik är gravid

Redan i november när Penny gästade Årets mama-galan hintade hon om att det kunde bli fler barn. På frågan om vad familjen hade för planer framöver svarade hon:

– Jobba på karriären, bo kvar i Sverige, kanske skaffa några till barn, njuta av livet, säger hon till Hänt.

Annons

Och nu har det blivit verklighet. Penny avslöjar nämligen sin graviditet på Instagram. Hon förklarar att deras två barn har börjat sova hela nätter och att det därför passade med ett tredje barn.

"När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till...", skriver Penny på Instagram

Penny och Douglas om åldersskillnaden

Det skiljer ganska många år mellan Penny och Douglas – något som Bianca Ingrosso, 28, passade på att fråga om tidigare i år när de båda gästade talkshowen Bianca, något som hänt tidigare skrivit om. Programledaren frågar de båda om det märks av i relationen.

Annons

– Åh, hela tiden, säger Penny och skrattar.

– Inte när det kommer till mognad i alla fall, svara Douglas.

Trots att det skiljer 17 år mellan de båda verkar det ändå som att Douglas är den omogna av dem – vilket de erkänner för Bianca i programmet.

– Nej, han är sjukt omogen! Så det är bra. Nej, men det märks som mest skulle jag säga är när vi hänger med mina föräldrar, förklarar Penny.

– För min pappa och han är ju bästa kompisar och då blir det lite rival mellan mig och pappa, vem älskar han mest?, säger hon och påpekar att Douglas oftast vinner pappa Jesper Parneviks kärlek.

Texten uppdateras.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons