Penny Parnevik är gravid – hon och maken väntar sitt tredje barn

Penny Parnevik

Penny Parnevik meddelade under måndagen att hon och maken Douglas Murray väntar sitt tredje barn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”
0:28

Efter reklamen: Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

(0:28)

Slå på ljud

Penny Parnevik och maken Douglas Murray har barnen Atticus, 3, och Pebble, snart 2. Makarna gifte sig tidigare i år och hade en storslagen fest med familj och vänner. Nu drygt ett halvår senare kommer ett nytt tillfälle att fira – att de väntar sitt tredje barn.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Penny Parnevik är gravid

Redan i november när Penny gästade Årets mama-galan hintade hon om att det kunde bli fler barn. På frågan om vad familjen hade för planer framöver svarade hon:

– Jobba på karriären, bo kvar i Sverige, kanske skaffa några till barn, njuta av livet, säger hon till Hänt.

Och nu har det blivit verklighet. Penny avslöjar nämligen sin graviditet på Instagram. Hon förklarar att deras två barn har börjat sova hela nätter och att det därför passade med ett tredje barn.

"När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till...", skriver Penny på Instagram

Penny och Douglas om åldersskillnaden

Det skiljer ganska många år mellan Penny och Douglas – något som Bianca Ingrosso, 28, passade på att fråga om tidigare i år när de båda gästade talkshowen Bianca, något som hänt tidigare skrivit om. Programledaren frågar de båda om det märks av i relationen.

– Åh, hela tiden, säger Penny och skrattar.

– Inte när det kommer till mognad i alla fall, svara Douglas.

Trots att det skiljer 17 år mellan de båda verkar det ändå som att Douglas är den omogna av dem – vilket de erkänner för Bianca i programmet.

– Nej, han är sjukt omogen! Så det är bra. Nej, men det märks som mest skulle jag säga är när vi hänger med mina föräldrar, förklarar Penny.

– För min pappa och han är ju bästa kompisar och då blir det lite rival mellan mig och pappa, vem älskar han mest?, säger hon och påpekar att Douglas oftast vinner pappa Jesper Parneviks kärlek.

Texten uppdateras.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN