LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parnevik och Douglas Murray om åldersskillnaden – skiljer 17 år

11 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Douglas Murray och Penny Parnevik Murray.
Det skiljer 17 år mellan de äkta makarna Penny Parnevik och Douglas Murray. Nu berättar paret om den stora åldersskillnaden.
– Det märks som mest när vi..., säger Penny.
Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoriaBrand logo
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

I somras gick Penny Parneviks, 25, och Douglas Murrays, 42, bröllop av stapeln och paret sa ”ja” till varandra framför familj och vänner.

Douglas som under många år varit en nära vän till Pennys föräldrar, Jesper Parnevik, 57, och Mia Parnevik, 54, började fatta tycke för varandra och på den vägen är det.

I februari 2019 friade Douglas till Penny, men bröllopet fick vänta då paret senare samma år blev föräldrar när sonen Atticus, 3, föddes. Två år senare fick de dottern Pebble, 1.

Penny och Douglas om åldersskillnaden

När Penny och Douglas gästar Bianca Ingrossos, 27, egna talkshow Bianca passar programledaren Bianca på att fråga om när paret tycker att åldersskillnaden blir tydlig.

– Åh, hela tiden, säger Penny och skrattar.

– Inte när det kommer till mognad i alla fall, svara Douglas.

Men trots att det skiljer sig 17 år mellan Penny och Douglas visar det sig vara Penny som är den mogna av dem två.

Annons

– Nej, han är sjukt omogen! Så det är bra. Nej, men det märks som mest skulle jag säga är när vi hänger med mina föräldrar, konstaterar Penny.

– För min pappa och han är ju bästa kompisar och då blir det lite rival mellan mig och pappa, vem älskar han mest?, säger hon och menar att pappa Jesper oftast vinner Douglas kärlek.

Douglas om Penny första träff med vännerna

I programmet säger Douglas att han tycker den stora åldersskillnaden blir påtaglig när de umgås med sin frus kompisar. Men Penny håller inte med och påminner Douglas om en händelsen hemma hos en av hans vänner i början av deras förhållande.

– Vi ska ha första middagen ihop, jag lagar middagen som vanligt och han häller upp trevligt vin och här kommer Penny i pyjamas, berättar Douglas.

– Då hade den dinosaurier på sig minns jag så tydligt och jag blev så chockad för ni var klädda så här, säger Penny och syftar på makens skjorta och kavaj.

Som tur verkar det ha blivit en trevlig middag trots att Penny dök upp med pyjamas till middagsbordet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons