penny parnevik

Gravida Penny Parneviks sjukdomsbesked – tvingas uppsöka vård

Penny Parnevik

Influencern Penny Parnevik och maken Douglas Murray hade storslagna planer för att fira alla hjärtans dag.
Men sjukdom satte stopp för firandet då Penny insjuknade och tvingades uppsöka läkarvård.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas favoritpizzor: "Krabba och banan"
0:24

Efter reklamen: Kändisarnas favoritpizzor: "Krabba och banan"

(0:24)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 42, har varit ett par sedan 2017. Paret gifte sig under sommaren 2022 och hade en storslagen fest med familj och vänner. Makarna har sonen Atticus, 3, och dottern Pebble, 2, tillsammans.

Det var i januari tidigare i år som Penny avslöjade en glädjande nyhet, nämligen att hon är gravid igen!

”När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till...”, skrev Penny på Instagram och visade upp gravidmagen.

Penny Parnevik om graviditeten: "Inte mått jättebra"

När Penny meddelade att hon var gravid igen har gratulationerna flödat in på hennes sociala kanaler. Penny är i vanlig ordning väldigt öppen med sina följare om vad som pågår i hennes liv och hur hon och familjen mår. Vilket hon även varit under denna graviditet.

Hon har nämligen inte haft det så lätt hittills under graviditeten. Hon har tidigare berättat att hon inte mått särskilt bra men att hon hoppas att det vänder snart, så hon kan börja njuta av graviditeten.

”Jag har inte mått jättebra den här graviditeten men jag hoppas att det vänder snart så att jag kan börja njuta av de goda nyheterna. Vi har även bestämt oss för att dela det här med er i ett tidigt skede (jag är i vecka 9). Nu kör vi!”, skrev hon nyligen i en story på Instagram.

Penny Parneviks sjukdomsbesked – mitt i firandet

När det vankades alla hjärtans dag hade Penny och Douglas planerat en kväll för att fira deras kärlek – tills dess att något satte stopp för firandet.

En perfekt alla hjärtans dag blev plötsligt sjukstuga, då Penny från ingenstans blev sjuk och tvingades till sängs med cirka 40 graders feber.

I ett inlägg på Instagram berättar hon om hur hon tvingades uppsöka läkarvård till följd av det snabba insjuknandet, men att hon hoppas vara på benen imorgon.

"Min perfekt alla hjärtans dag vände snabbt från super lyx till super sjuk…har inte kunnat flytta mig från sängen sen dess men träffar läkare idag och hoppas att kunna leka med barnen imorgon.", skriver Penny på Instagram.


Hänt har sökt Penny Parnevik för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN