LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas starka reaktioner – efter bilden på Penny Parneviks gravidmage

12 feb, 2023 
PENNY PARNEVIK
Penny Parnevik är gravid med sitt tredje barn!
Nu visar hon upp gravidmagen och samtidigt möts hon av starka reaktioner från följarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 42, har varit ett par sedan 2017. Paret gifte sig under sommaren 2022 och hade en storslagen fest med familj och vänner. Makarna har sonen Atticus, 3, och dottern Pebble, 2, tillsammans.

Det var i januari tidigare i år som Penny avslöjade en glädjande nyhet, nämligen att hon är gravid igen!

”När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till...”, skrev Penny på Instagram och visade upp gravidmagen.

Penny Parneviks mående under graviditeten: ”Inte bra”

Sedan dess har gratulationerna vällt in och Penny har i vanlig ordning haft fullt upp med jobb och livet som tvåbarnsmamma. Tyvärr har hon dock inte haft det helt lätt hittills under graviditeten. Hon har tidigare berättat att hon inte mått särskilt bra men att hon hoppas att det vänder snart, så hon kan börja njuta av graviditeten.

Annons

”Jag har inte mått jättebra den här graviditeten men jag hoppas att det vänder snart så att jag kan börja njuta av de goda nyheterna. Vi har även bestämt oss för att dela det här med er i ett tidigt skede (jag är i vecka 9). Nu kör vi!”, skrev hon i en story på Instagram.

För dem som följer Penny på Instagram är det inget nytt att hon gärna delar med sig av både det ena och det andra. Nu har hon valt att dela med sig av nya bilder på gravidmagen, på vissa bilder syns även dottern Pebble i bild som verkar se upp till sin mamma.

Starka reaktioner efter nya bilden på Pennys mage

Penny har även väldigt engagerade följare och nu är de minst sagt taggade på att Penny blir mamma igen. Kommentarerna svämmar in om gravidmagen och att Atticus och Pebble ska få ett till syskon.

”Så häftigt! Har själv 3 barn i tät ålder. Dom har så roligt tillsammans och verkligen stöttar varandra och hjälper varandra”, skriver en person.

”Så mysigt med lillasyster. Stort grattis igen!”, skriver en annan.

”Du är så vacker Penny!”, skriver en tredje.

”Grattiskramar”, hälsar en fjärde.

Hänt har sökt Penny för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons