Penny Parneviks nya insikt om mammalivet

Penny Parneviks nya insikt om mammalivet
I fjol blev Penny Parnevik mamma för första gången.
Nu delar hon med sig av en ny insikt om mammalivet.
”Förlorar mig själv”, skriver Penny i ett känslosamt inlägg på Instagram.
Annons

I augusti i fjol blev Penny Parnevik, 22, mamma för första gången när hon och fästmannen Douglas Murray, 39, välkomnade sonen Atticus till världen. Sedan sonen födelse har Penny flertalet gånger skrivit ärliga inlägg på Instagram om livet som ung mamma.

Annons

Att vara mamma är det mest tuffa men även det finaste jobbet på jorden. Jag försöker mitt bästa för att var en bra mamma, fästmö, syster, dotter och vän – men ibland känner jag av stressen som byggts upp och jag börjar gråta som en liten flicka”, skrev Penny tidigare i höstas och fortsatte:

Annons

Så om du ser mina roliga bilder här med Atticus, snälla kom ihåg att det finns dagar där jag kommer hem och känner mig helt utslagen redan vid klockan 9 på morgonen”, 

Inlägget fullkomligt hyllades av Penny Parneviks följare och även mamma Mia Parnevik och syster Philippa Parnevik stöttade Penny i kommentarsfältet.

Penny Parneviks nya insikt

Nu har Penny Parneviks son Atticus blivit fem månader gammal och på Instagram har Penny återigen skrivit ett ärligt inlägg om livet som mamma. Penny skriver att hon startade det nya året med en hel del osäkerhet – och att mammalivet inte är helt enkelt.

Annons

”Att vara en 22-årig mamma har självklart sina fördelar men ibland känns det som att jag förlorar mig själv i försöken att vara 22 och perfekt, och samtidigt försöka visa min son att utseende inte spelar någon roll.”, skriver Penny i inlägget och fortsätter:

”Jag försöker vara ung och fånig, men jag inser också att jag måste fatta stora ansvarsfulla beslut. Jag försöker balansera att vara Penny: en syster, en vän, dotter – inte bara Atticus mamma. Jag tror att jag har insett att försöka vara en bra mamma kanske ibland betyder att man är en ”dålig” vän. Och kanske är det okej? Med alla hemskheter som händer runt omkring i världen tror jag att jag insett att vi kanske inte kan ha allt och göra allt, på en gång. Men vad jag har just nu och vad jag kan göra är tillräckligt bra för mig.”

Annons

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…