Penny Parneviks nya avslöjande om bröllopet med Douglas

Penny Parnevik och Douglas Murray
Douglas Murray och Penny Parnevik ska gifta sig i juli 2020.
Nu avslöjar realityprofilen fler detaljer om det stundande bröllopet.
Annons

I början av året gick Douglas Murray, 38, ner på knä och friade till Penny Parnevik, 22. Det var genom ett inlägg på Instagram som realityprofilen avslöjade den glädjande nyheten.

”Jag sa JA”, skrev hon intill en bild från frieriet.

Annons

I podcasten Pillowtalk, som Penny driver tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 24, berättade hon mer om den känslosamma stunden. Douglas hade hyrt en privat strand och plötsligt stod han framför henne med en ring i handen.

– Jag trodde att han skojade först. Han tog min hand och han skakade så mycket. Sen tittade jag på hans ansikte och han grät och grät, sa Penny i podden.

Vad följarna inte visste då var att Penny var gravid – något hon avslöjade ett par veckor senare. I augusti föddes sonen Atticus och Penny Parnevik hade inte kunnat vara lyckligare över att äntligen ha sin egna lilla familj.

Så länge jag kan minnas, när någon frågat ”vad vill du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”en mamma”. Min dröm slår äntligen in”, skrev hon i ett inlägg i samband med gravidavslöjandet.

De ska vara Pennys brudtärnor

Efter sonens födsel har parets fokus legat på att vänja sig vid de nya rutinerna. Men nu börjar det bli dags att planera inför bröllopet – det ska nämligen äga rum redan i sommar.

Annons

– Vi har bestämt när vi ska gifta oss, så save the date. Juli, i Sverige, 2020. Vi har inte bestämt exakta datum, sa Penny i podcasten tidigare i år.

Och nu verkar det som att bröllopskarusellen är i full gång. I fredags frågade Penny syskonen Peg, Philippa Parnevik, 19 och Phoenix Parnevik, 18, om de vill vara hennes brudtärnor. Detta gjorde hon genom att klistra på syskonens ansikten på ett bröllopsfoto. På kortet står det:

”Vill du vara min brudtärna?”

På Instagram story har Philippa lagt upp en bild på kortet tillsammans med ett svar:

”Det vill vi”.

Annons

Även Penny Parnevik har lagt upp ett inlägg där hon avslöjar nyheten.

”De sa ja! Säg hej till mina brudtärnor Peg, Philippa och Phoenix”, skriver hon.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…