penny parnevik

Penny Parnevik öppnar upp om tuffa graviditeten: ”Hemskt”

Penny Parnevik

Penny Parnevik är gravid och väntar sitt och Douglas Murrays tredje barn.
Nu berättar hon om den tuffa graviditeten.
– Min första del av graviditeten var hemsk, säger Penny.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skrattfest när Linda Bengtzing chockar Magnus Carlsson
0:42

Efter reklamen: Skrattfest när Linda Bengtzing chockar Magnus Carlsson

(0:42)

Slå på ljud

Penny Parnevik, 26, är dotter till golfproffset Jesper Parnevik och blev känd för det svenska folket genom familjens reality-serie, Parneviks. En annan som ofta syntes i serien är hockeyspelaren Douglas Murray, 43, som är en nära vän till pappa Jesper och familjen.

Penny och Douglas fattade tycke för varandra och under hösten 2017 gick paret ut offentligt med sin kärlek. I februari 2019 förlovade de sig, och sedan dess har det hänt mycket i deras liv – några månader senare välkomnade de sitt första barn, Atticus, till världen.

Två år senare fick de även en dotter, Pebble. Och året därpå kunde de äntligen ha sitt bröllop, då det tidigare hade skjutits upp på grund av pandemin.

Penny Parneviks dröm om en stor familj

Penny kommer från en stor familj och har tre syskon och drömmen att själv skapa sig en stor familj har alltid funnits där. Precis som hon själv växt upp vill hon ha fyra barn.

Och när Penny gästade Årets mama-galan i november förra året hintade hon om att familjen snart kunde växa, i frågan om vad familjen hade för planer framöver.

– Jobba på karriären, bo kvar i Sverige, kanske skaffa några till barn, njuta av livet, säger hon till Hänt.

Bara två månader senare kom Pennys stora avslöjande. Hon delade en bild på sin Instagram och skrev texten.

"När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till..."

Men trots Pennys stora bebislycka har hon vid flera tillfällen delat med sig av sitt dåliga mående under den stundande graviditeten.

Penny Parnevik öppnar upp om den tuffa graviditeten

Nu har Penny passerat mer än halva graviditet och Penny är återigen aktuell i Youtube-serien Vecka för vecka, precis som hon var i sina två tidigare graviditeter.

I det första avsnittet av serien befinner sig Penny i vecka 21 och berättar om hur vardagen ser ut hemma med två små barn.

– Livet är kaos och härligt! Vi är trötta och vi är glada! Vi tänkte att vi ville ha fler barn men kanske inte nu nu nu. Men det blev det liksom, säger Penny i videon och filmar magen.

Vidare fortsätter Penny berätta att just denna vecka mår hon helt okej och att hon har mått bra enda sen hon gick in i andra trimestern. Men att första delen av graviditeten inte alls var rolig.

– Min första del av graviditeten var hemsk. Alltså jag spydde och spydde och spydde, spydde, spydde, spydde… Och jag kände mig lite deppig och hade ont i huvudet och mådde inte bra, säger Penny och fortsätter:

– Så har det inte varit med de andra barnen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN