Penny Parnevik om bröllopsbråket med maken Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray.

Penny Parnevik lever ihop sedan fyra år tillbaka med ishockeyspelaren Douglas Murray.
I det senaste avsnittet av podden Pillowtalk berättar Penny om ett bråk mellan makarna.
– Idiotiskt, säger hon.

Penny Parnevik, 24, växte upp i Jupiter, Florida med sin familj. Sedan 2017 lever hon ihop med den före detta ishockeyspelaren Douglas Murray, 41. Paret träffades via Pennys pappa, golfproffset Jesper Parnevik, då Jesper och Douglas har varit vänner i flera år.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Penny Parnevik och Douglas Murray

Idag bor Penny och Douglas i Sverige med deras två barn sonen Atticus och dottern Pebble. Paret gifte sig i hemlighet i maj 2019. Häromveckan sålde de sin lyxiga lägenhet på Östermalm i Stockholm och medan de letar ett nytt boende bor de i Pennys föräldrars sommarställe i Österskär utanför Åkersberga.

FÖDELSEDAG Privata bilderna från Benjamins fest

Douglas Murrays hårda ord till Penny Parnevik

I Pennys podcast Pillowtalk berättar hon om ett bråk som uppstod mellan henne och Douglas. Hon berättar att de började bråka över ett starkt ord som Douglas använde i ett argument som Penny tog åt sig av.

– Häromdagen pratade jag och Douglas i köket om vårt bröllop, så kom vi in på ett tema som vi inte håller med varandra om och detta har vi diskuterat flera gånger. Och då sa han “Jag tycker det är ganska idiotiskt att ha det så” och istället för säga typ “Nu blev jag ledsen eller varför behövde du säga idiotiskt det är ett väldigt starkt ord liksom?” då sa jag istället “Jag tycker att din idé om det här är skitdålig” så bara fortsatte vi och började bråka.

Under bråkets gång insåg till slut Penny att både hon och Douglas hade kunnat hantera det på ett betydligt bättre sätt, så hon började om och då löste sig diskussionen.

– Och sen insåg jag att jag måste börja om och då sa jag “När du sa att det där var idiotisk så blev jag faktiskt ganska ledsen och sårad.” Och då sa han “Åh nej jag vill inte göra dig ledsen, förlåt, det var alldeles för hårt, det var inte det jag menade”. Det hade blivit så mycket bättre om han inte hade sagt idiotisk och jag inte hade börjat tjafsa tillbaka.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen har återförenats med systern Monica

LÄS OCKSÅ: Samir Badran och Julia Sundquist har köpt lägenhet i Stockholm

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Senaste nytt