Penny Parnevik hyllas för viktiga detaljen i sin bikinibild: “Helt naturligt”

Penny Parnevik hyllas för viktiga detaljen i sin bikinibild:
Tv-stjärnan vägrar dra in magen när hon bär bikini – och nu hyllas hennes ärliga Instagrambild av hundratals unga tjejer. Själv menar Penny Parnevik att hon i en utseendefixerad värld ändå vuxit upp med en avslappnad inställning till kropp och vikt.
Annons

Tv-stjärnan Penny Parnevik, 20, – dotter till Mia och  Jesper Parnevik, 53, och aktuell i realityserien Parneviks – har fått hundratals positiva kommentarer på en Instagrambild där hon sitter iklädd en bikini. Det enda som är anmärkningsvärt med bilden är att Penny inte suger in magen och inte försöker dölja det veck på magen som uppstår helt naturligt när hon sitter framåtlutad.

Annons

I sig inte så uppseendeväckande, kan tyckas – men bland de tillrättalagda, retuscherade och idealiserade bilder många andra influencers postar på Instagram tycker Pennys följare, varav de flesta är unga tjejer, att fotot är uppfriskande.

– Det är jättekul att det blir en stor grej, men jag önskar att det vore helt naturligt. Jag tycker alla influencers borde börja göra så. Det är tråkigt med dem som lever ett låtsasperfekt liv, när alla vet att det inte ser ut så. Jag känner nästan att jag har en skyldighet inför mina följare att de vet hur jag ser ut på riktigt. Vem som helst när de sitter ner får rullar på magen, det är bara härligt, säger Penny Parnevik till Expressen.

Everything you see I owe to spaghetti

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

Annons

Hennes avslappnade inställning till sin kropp kommer till stor del från mamman Mia Parnevik och hennes sida av släkten, menar Penny.

– De bara är sig själva, de pratar aldrig om vikt på ett negativt sätt, de bara lever livet. Man äter det man vill äta och försöker vara hälsosam. Så jag har vuxit upp med det och aldrig haft så stora kroppskomplex, berättar Penny.

“Parneviks” sänds i TV3 på tisdagar kl 21.

Artikeln publicerades först på Femina.

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…