Penny Parnevik och 17 år äldre pojkvännen i stort krogbråk: ”Blev irriterad"

Under en utekväll hamnade Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray i ett bråk som hade kunnat sluta illa, berättar hon i sin podcast ”Pillowtalk”. Det hela startade när en okänd kille försökte ragga på henne.

Penny Parnevik, 20, har flyttat från sina föräldrar i Florida till pojkvännen Douglas Murray, 37, i Kalifornien. I podcasten ”Pillowtalk” som hon driver tillsammans med sin syster Peg Parnevik, 22, pratar hon ofta om hur hon försöker skapa sig en vardag i den nya miljön och hur hon träffar nytt folk och nya vänner.

I det senaste avsnittet berättar hon att hon var ute på en klubb tillsammans med pojkvännen och en ny kompis, och att de vid kvällens slut hamnade i en dispyt med en okänd kille som försökte ragga på Penny.

– Det var en kille som satte sin arm runt mig, och var såhär: baby girl du följer med mig hem. Jag minns att han försökte flörta med mig, men jag sa till honom direkt när han började prata med mig och krama mig att ”då måste du fråga min pojkvän där” och pekade på Douglas, berättar Penny och fortsätter:

– Och han sa ”jag bryr mig inte om din pojkvän”, så han fortsatte. Douglas blev ju irriterad så klart. Men då började killen säga att han kommer att ringa sina kompisar och skicka dem på Douglas.

Den okända killen pratar även på ett språk som varken Penny eller Douglas förstår, men en person bredvid säger att de borde dra där ifrån efter som att killen nu ringt sina vänner och bett de slå Douglas.

Men Douglas och Penny lyckas ta sig där ifrån innan hans vänner kommer dit och alla var i välbehåll när kvällen var slut.

– En jättelustig kväll, säger Penny.

Penny Parnevik

Peg Parnevik

Peg Parnevik och Penny Parnevik

Penny Parnevik, Mia Parnevik, Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks lyxiga kärlekspresent från pojkvännen: ”Sjukt romantiskt”

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks oväntade bröllopstankar – efter kärleksbilden

Foto: IBL

Senaste nytt