LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks oväntade bröllopstankar – efter kärleksbilden

02 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Bara månader efter första kärleksbilden pratar nu Penny Parnevik om bröllop.
Annons

Penny Parnevik, 20, berättade före jul om relationen med nya pojkvännen, före detta hockeyspelaren Douglas Murray, 37. Att de är viss åldersskillnad mellan dem är inget Penny ser som något negativt.

”Jag är verkligen inte en ”fancy” eller ”classy” tjej, haha, så det är lite intressant att dejta någon mycket äldre för då får jag prova massa bra viner och låtsas typ att jag vet vad jag gör hahaha. Ni vet när man luktar lite på vinet och så som vuxna gör”, skrev Penny på sin blogg den 14 december. Hon fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag tror att Douglas bara skrattar när jag gör så för att han vet att jag inte har en ingen aning! Det är typ en av mina favo-grejer med vårt förhållande, att vi inte tar varann eller livet på så allvar. Vi gillar att skratta och ha kul!”

I podcasten Pillowtalk som Penny har tillsammans med sin syster Peg Parnevik berättar Penny om hur det var att hålla relationen undan offentligheten.

Annons

– Vi var så hemliga ett tag. Det var svårt att veta vad vi kände så det var jobbigt. Det tog sin tid, säger Penny i podcasten.

Penny visade för första gången upp sin kärlek på instagram innan jul – då poserade de iklädda holloween-kläder på en trappa med texten: “When you finally show his face in a picture”.

Bilden och kärleksbeskedet hyllades av hennes följare.

Och trots att det bara är några veckor sedan Penny berättade för offentligheten om relationen till Douglas så tar hon nu själv oväntat upp ämnet bröllop.

Det är när systrarna pratar om vänskapsrelationer som de förlorat genom åren som Penny tar upp samtalsämnet. I podcasten avslöjar hon att hon tänkt på hur det skulle vara att gifta sig – till och med inom den närmsta tiden.

– Jag har tänkt på det här om jag skulle gifta mig inom ett år eller något sånt, vem skulle jag bjuda till bröllopet? Jag har inte så många. Samtidigt är det skönt, säger Penny Parnevik till sin syster i podden.

FOTO: Instagram, IBL

Annons