TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Penny Parneviks lyxiga kärlekspresent från pojkvännen: ”Sjukt romantiskt”

29 jan, 2018 
Penny Parnevik fick en skidsemester i alla hjärtans dags-present av pojkvännen Douglas Murray. På sin blogg skriver hon nu om den romantiska helgen.
Annons

Det var i höstas förra året som Penny Parnevik, 20, avslöjade att hennes nya pojkvän är det forne hockeyproffset Douglas Murray, 37. Numera är de inte bara ett par, utan även sambos. För bara veckor sedan tog de relationen ett steg längre när Penny flyttade in till Douglas i Kalifornien.

Ända sedan deras kärlek blev offentlig har vi kunnat se den flitigt på sociala medier, och kanske har kärleken spirat extra mycket under helgen som var. Just nu befinner sig paret på skidsemester i Utah, och på sin blogg berättar Penny att det var en present från pojkvännen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den här resan är min alla hjärtans dag present vilket är så sjukt romantisk”, skriver Penny på sin blogg.

Hon förklarar att ”alla hjärtans dag” är hennes favoritdag, och att då få en för tidig kärlekspresent av pojkvännen är minst sagt uppskattat.

”Det låter kanske konstigt men Valentines Day är väldigt speciell för mig. Jag ser så mycket fram emot att vara i snön, dricka varm choklad, och gå runt i mys kläder hela dagarna”, fortsätter hon på bloggen.

Förutom att åka skidor har de badat jacuzzi, ätit middagar på restaurang, spelat kort, slappat i soffan och druckit varm choklad – allt som hör till skidsemester helt enkelt. En sådan här kärlekspresent hade vi inte tackat nej till!

Foto: IBL, Instagram

Annons