LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg och Penny om tuffa åren: Därför hatade vi varandra

28 dec, 2017 
Idag har systrarna Peg Parnevik och Penny Parnevik en fin relation. Men syskonkärleken har inte alltid varit så stor som nu.
Annons

Om man följer deras podcast ”Pillowtalk” eller har följt de tidigare säsongerna av realityserien ”Parneviks” på TV3 känner man systrarna Penny Parnevik, 20, och Peg Parnevik, 22, som nära systrar med en god relation. Men det har inte alltid varit lika kärleksfullt mellan Penny och Peg.

– Nu kan vi göra det, men förut kunde vi inte bli fulla tillsammans. För vi tog bara ut vårt systerhat på varandra då, säger Peg i podcasten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men alltså Peg och jag hatade varandra förut, fyller Penny i.

I podden berättar de historier om hur de varit ute tillsammans, och hur det då ofta slutade med att de började bråka med och skrika på varandra. De anklagade varandra för att ha tryckt ned den andra hela livet, eller hävdade att den andra aldrig skulle komma in på college.

– Alla blir jätterädda när vi bråkar. ”Jag har hatat dig sedan jag föddes! Jag önskar att du aldrig föddes!”

Men Penny noterar att det nu var ett tag som systrarna bråkade med varandra.

– Nej, tack och lov. Men det är ju för att jag inte känner så. Det var ju bara när vi var yngre, säger Peg, och fortsätter skämtsamt:

– Jag skulle bara vara första barnet och sen kom du och förstörde allt. Man blir ju knäpp. Det är kul att tänka på nu, men det var inte kul där och då.

Foto: IBL

Annons