Penny Parnevik har slutat amma dottern Pebble – anledningen bakom

Penny Parnevik.

Penny Parnevik har valt att sluta amma sin dotter Pebble.
Nu berättar hon anledningen bakom beslutet i sin senaste video på Youtube.
– Jag vet inte hur jag känner kring det längre, säger hon.

Penny Parnevik och Douglas Murray fick sitt första barn Atticus för 1,5 år sedan. Sedan dess har familjen flyttat från USA till Sverige och familjens andra barn kom därför till världen i Stockholm.

Den lilla flickan heter Pebble Murray - ett förnamn som bebisen delar med en av sina mostrar. Pennys lillasyster heter nämligen Philippa Pebble Peach Parnevik.

Nu berättar Penny hur det går med två småbarn i sin nya vlogg. Hon avslöjar också att hon valt att sluta amma Pebble.

LÄS MER: Följarnas reaktioner efter Bathinas nya bild på dottern

– Jag ammar inte henne längre. Jag vet inte hur jag känner kring det längre. Jag är väldigt 50/50. Jag tyckte att amningen gick bättre den här gången, bättre än med Atticus. Jag fick inte ångest eller så, men jag har känt att amningen, speciellt när jag har 1 åring här hemma, att det tar sådan tid att jag inte har kunnat slappna av.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Börjat med ersättning till Pebble

Hon berättar vidare att hon börjar att trappa ner på amningen sakta men säkert och att detta nu även gör att Douglas kan ha Pebble själv mer.

– Jag tog beslutet i Florida att jag ska försöka sluta amma. Dock måste jag säga en annan sak som jag tycker är extremt skönt. När jag ammar har jag så känsliga bröst, de kanske alla har, men nu när det inte kommer in lika mycket mjölk och jag avslutat amningen sakta men säkert kan jag ha tighta toppar igen. Det är skönt.

Hon pekar på sitt linne och fortsätter:

– Lite sådant. Det har gett mig en känsla att jag fått en del av mig själv tillbaka och min kropp. Det är blandande känslor. Jag kan inte bestämma mig. Jag har ammat någon gång per dag och försökt sluta amma sakta men säkert. Hon tar ersättning och det går jättebra, säger hon i vloggen.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso bekräftar: Är tillsammans med Phillipe Cohen igen

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist och flickvännen Erica Jensen träffades på Blocket