Penny om bråken med Peg Parnevik – förändringen i relationen

Penny & Peg Parnevik

Systrarna Penny och Peg Parnevik är idag bästa vänner, men så har inte alltid varit fallet. Nu berättar Penny om bråken med Peg, och hur deras relation har förändrats genom åren.
– Det är helt sjukt, säger hon.

Systrarna Penny och Peg Parnevik har en väldigt stark relation till varandra. Men trots att de idag är varandras bästa vänner har deras relation inte alltid varit helt okomplicerad.

Nu berättar Penny om bråken med Peg och hur deras relation har förändrats genom åren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pegs känslosamma ord till Penny

I samband med Mia och Jesper Parneviks flytt är Penny tvungen att gå igenom och rensa bland gamla minnen, och mitt under rensningen stöter hon på ett långt brev från Peg.

LÄS MER: Så många miljoner kostar lyxvillan i Exit

Peg skrev brevet till Penny när hon fyllde år för flera år sedan, och brevet väcker starka känslor hos den numera tvåbarnsmamman. På Pennys Youtube-kanal läser hon upp vad som står:

– Grattis Penny. Jag vet att vi har haft våra med- och motgångar det här året och vi har bråkat och blivit sams en miljon gånger. Men jag vill att du ska veta att du är min bästa vän trots att jag kanske inte är din. Du är vacker på både in- och utsidan och du är smart och rolig och jag säger inte det så ofta. Du står alltid upp för dig själv och det du tycker är rätt och du bryr dig inte om vad andra tycker. Jag önskar att jag var hälften så modig som du är. Jag vet att du kommer bli framgångsrik oavsett vad du gör för du är självsäker, frispråkig och snällare än någon jag någonsin träffat. Även fast du är min yngre syster så är du min förebild. Sluta aldrig göra det du gör. Jag älskar dig så mycket.

Penny om förändringen i relationen med Peg - efter bråken

När Penny har läst brevet från sin syster börjar hon berätta om perioden då det skrevs, och förklarar att deras olikheter gjorde att det uppstod en hel del konflikter.

– I den här perioden gick både jag och Peg i high school och levde väldigt olika liv. Jag var populär och hade mycket vänner och var lite mer utav en cheerleader typ, medan Peg hade en helt annan upplevelse. Hon hade inte så många vänner utan blev ganska mobbad, pluggade väldigt mycket och hängde mycket med mamma och pappa. Så vi levde väldigt olika liv, berättar hon.

Men idag har systrarna en betydligt mindre komplicerad relation, och Penny berättar att det känns coolt att kunna läsa brevet och veta att det ser annorlunda ut idag.

– Det är helt sjukt att läsa för det är verkligen så vår relation är idag, förutom att vi knappt bråkar nu. Vi har en extrem repsekt för varandra och jag tycker vi bråkar mycket mindre än vad vi gjorde under den här perioden, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik i tårar efter Mia och Jespers husförsäljning

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgens nya kärlek – här är allt vi vet om honom

Senaste nytt