LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Pengarbråket mellan Anders Borg och Dominika Peczynski

14 maj, 2021 
Anders Borg, Dominika Peczynski
Anders Borg och Dominika Peczynski gifte sig efter att ha varit ett par i fyra år. Nu är de inne på sitt sjätte år ihop och nu visar det sig att det finns en minst sagt känslig punkt i förhållandet.
– Vi har slutat prata om det här, säger Dominika i podden Fundamentalt.
Annons
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barnBrand logo
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barn

Anders Borg, 53, och Dominika Peczynski, 50, har varit ett par i över sex år. Sedan drygt två år tillbaka så kan de även titulera sig som äkta makar.

Sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret, däremot finns det inte riktigt några planer på att skaffa gemensamma barn då både Anders och Dominika har barn sedan tidigare.

– Jag redan har två barn och Anders har tre så man kan tycka att fem räcker också. Men jag hade kunnat tänka mig, absolut, har Dominika tidigare sagt i en intervju om barnfrågan.

Dominikas framgångsrika affärer under årens lopp

Dominika Peczynski slog igenom som sångerska men idag har hon lagt den karriären på hyllan och blivit något av en entreprenör. Sedan flera år tillbaka har hon varit öppen med att pengar är något hon värdesätter högt i livet.

I podcasten Fundamentalt går hon närmare in på vad hon anser har varit hennes bästa investering i livet hittills.

Annons

– Jag säger som alla andra stockholmare: Mitt boende. Verkligen. Jag har gjort en jättefin bokarriär. En alldeles enastående sådan om jag får säga så, jag har köpt på rätt gator på rätt dag och sen har jag sålt, det skulle jag säga. Större delen av min förmögenhet finns där och där finns det rätt gott om förmögenhet. Och det är jag väldigt nöjd med, säger Dominika i podden.

Sprickan i relationen – det här pratas det inte om

Med andra ord har Dominika ett stabilt utgångsläge och flera lyckade bostadsaffärer i bagaget. Trots det väljer hon att amortera så mycket hon bara kan direkt, hon trivs nämligen inte särskilt bra med att sitta på bolån. Detta är något som sticker i ögonen på hennes kära make Anders Borg.

Anders var tidigare finansminister i Fredrik Reinfeldts regering och är därför väl insatt i ekonomi och investeringar. Detta bekräftar Dominika nu i podden.

– Min man säger att jag inte är klok som amorterar för jag borde sätta sprätt på pengarna på börsen till en mycket högre avkastning men det gör jag inte. Jag är jätteglad att jag har tokamorterat så jag sitter här på jättemånga obelånade miljoner. Jag kan gå ner i yta om jag känner för det någon gång, säger hon.

Snacket om var Dominika ska investera sina pengar verkar med andra ord ha blivit en het potatis hemma hos paret. Båda har starka åsikter och argument för deras sak, så nu avslöjar Dominika att ämnet helt enkelt inte går att talas om.

– Vi har slutat prata om det här, säger Dominika i podden.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons