Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anders Borg och Dominika Peczynskis stora bröllopslycka

03 nov, 2018 
Dominika och Anders borg har gift sig
Efter fyra år ihop har nu Dominika Peczynski och Anders Borg har gift sig! På bröllopet befann sig totalt 170 stycken gäster och bland dem fanns fler kända ansikten.
Annons

Anders Borg, 50, och Dominika Peczynski, 48, har varit ett par i fyra år, och idag har de äntligen gift sig! Bröllopet höll till i den judiska församlingen i Stockholm och på plats fanns flera kända ansikten.

Totalt 170 personer var bjudna till bröllopet och på gästlistan stod bland annat Carolina Gynning, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Alexander Bard, Patrik Isaksson och Tilde Fröling.

Dominika var klädd i en specialdesignad klänning från Camilla Thulin, och Anders hade i sin tur på sig en svart smoking med en röd ros i slaget för att matcha sin blivande frus blombukett.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blir en borglig vigsel med judiska traditioner som att trampa på glas, har Dominika tidigare berättat för Aftonbladet.

När hon gästade Rix Morronzoo tidigare förklarade hon att hon kommer att ta Anders efternamn och byta bort sitt egna.

Annons

 Borg har ju uppenbara fördelar jämfört med Peczynski, hälften så många bokstäver till exempel, förklarade hon i radion.

Och att ha kvar Peczynski och lägga till Borg såg hon inte som ett alternativ. Hon vill inte ha dubbla efternamn då det skulle innebära ännu fler bokstäver.

– Jag heter Dominika och egentligen spelar det inte så stor roll vad jag heter i efternamn för jag har tillräckligt mysko förnamn, sa hon vidare i radion.

Se kändisarnas egna bilder här:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons