Dominika misshandlad av expojkvännen – berättar om skräcken

Kärlekslivet har inte alltid varit lika lyckligt som nu för Dominika Peczynski. Nu talar ut om skräckupplevelserna med den våldsamma ex-pojkvännen.

Att Dominika Peczynski, 46, är lyckligt förlovad med Anders Borg, 49, har varit svårt att missa. Vi såg kärleken sprudla mellan paret i Let’s Dance tidigare i år, och så vitt vi vet har den fortsatt i samma takt i och med att de förlova sig.

Men kärlekslivet har inte alltid varit en dans på rosor för Dominika. I en intervju i Amelia talar hon nu ut om tiden med den våldsamma ex-pojkvännen.

– Jag utsattes för väldigt grov misshandel, blev sparkad i huvudet och slagen i ryggen. Det är ett under att jag inte strök med, för den här killen hade inga spärrar, berättar hon och fortsätter:

– En gång när han hade skurit mig med kniv lyckades jag ta mig ut på gatan i bara trosorna, och ringde polisen från en telefonkiosk. De skjutsade hem mig och jag gjorde en anmälan som jag senare drog tillbaka av rädsla.

Trots pojkvännens brutala beteende stannade Dominika kvar i ett och ett halvt år. Det krävdes att hon lämnade landet för att våga ta sig ur relationen.

– Det krävdes planering. Jag skaffade ett modellkontrakt, som innebar att jag fick åka utomlands, och bad pappa komma och hämta mina kläder så mamma kunde tvätta dem. Dagen efter åkte jag och var borta från Sverige i ett år.

Dominika blev minst sagt ärrad av det här och avstod från killar i fyra år.

– Idag skulle jag gå vid första slaget, det vet jag. Hellre det än att man faktiskt blir ihjälslagen.

LÄS OCKSÅ: Dominikas hemliga kärleks- uppladdning med Anders Borg

LÄS OCKSÅ: Anders Borgs och Dominikas privata kärleksbild

Foto: IBL

Senaste nytt