LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Peg Parneviks relation med Filips pappa Martin Lamprecht

31 mar, 2021 
Peg och Martin.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht är ett av Sveriges kändispar.
Men hur är Pegs relation till Filips pappa Martin Lamprecht? En bild som artisten la ut häromdagen avslöjar en hel del om hur det verkar ha det.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Modellen Filip Lamprecht, 23, är en av kändisarna som tv-tittarna får följa under våren i Let's dance 2021.

Det har hittills gått bra för kändissonen, som hyllats för sina insatser. Det kan vara så att han fått några tips från sin mamma Kristin Kaspersen, 51, som kammade hem första platsen när hon medverkade i programmet för två år sedan då hon dansade tillsammans med Calle Sterner, 31.

Men Filips pappa har kanske inte lika många koll på. Han heter Martin Lamprecht och var i en relation med Kristin i cirka sju års tid.

Från 2009 till 2017 var han sedan gift med den före detta friidrottaren Erica Johansson, 47, som han träffade på en fest med gemensamma vänner. Tillsammans har de dottern Wilda Lamprecht.

Efter det var Martin tillsammans med ännu en känd kvinna, nämligen Agneta Sjödin. 2018 gick Agneta ut med att hon hittat kärleken.

– Vi träffades på en kompis 50-årsfest. Men vi känner varandra sedan förut, men vi hade inte setts på ett tag. Men det var en väldigt bra tajmning för oss båda, där vi befann oss i livet och det kom som en överraskning för oss båda, har hon berättat i Succépodden med Frida Boisen.

Annons

Därför tog förhållandet slut med Agneta Sjödin

Ett år senare gick förhållandet i kras.

– Jag ska inte prata så mycket om det. Men det är svårare än man tror med ett distansförhållande. Jag har aldrig haft det förut. Det blir ingen bra rytm och för mg var det svårt att få balans i det, sa hon vidare då.

Pegs ord om Filips pappa

Som de flesta vet är Filip själv tillsammans med popartisten Peg Parnevik.

Häromdagen la Peg ut en kärleksfull bild på henne och Filip som ser ut att vara tagen ”i smyg”. Till bilden skriver hon:

”Filips pappa tog denna”, tillsammans med en emoji.

Peg och Filip.

Efter bilden att döma verkar de alla ha en väldigt fin relation till varandra.

Annons