LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg Parneviks hårda krav på pojkvännen – tvingas tänka om: "Kommer aldrig att hända"

24 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Splitbild. Till vänster Peg Parnevik med pojkvännen Sebastian på röda mattan på Graamisgalan. Till höger närbild på Peg med solglasögon där hon tittar in mot kameran.
Peg Parnevik gick under hösten 2023 ut med att hon hittat kärleken igen.
Nu har hon förhoppningar på ett frieri, och avslöjar kravet på pojkvännen.
”Han måste gå ner på ett knä”, säger hon i podcasten Peg & Penny.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik om pojkvännen inte skulle gilla systern Penny ParnevikBrand logo
Peg Parnevik om pojkvännen inte skulle gilla systern Penny Parnevik

Artisten och reality-profilen Peg Parnevik, 28, är aktuell med sommarturnén Golfarens dotter och är i höst också en av de nya jurymedlemmarna i Idol. Tillsammans med sin syster Penny Parnevik, 27, driver hon podcasten Peg & Penny som släpper avsnitt varje vecka.

Förra året gick Peg ut med att hon hittat kärleken på nytt. Detta i pojkvännen Sebastian de la Vega, någon som inte allt för sällan dyker upp som samtalsämne i podden.

Peg Parneviks krav på pojkvännen Sebastian

Det är i det senaste avsnittet av podden som Peg Parnevik avslöjar kravet på sin pojkvän Sebastian. Hon berättar nämligen att hon och Sebastian ska åka till Sorrento i Italien, där hon hoppas på att han ska fria till henne.

Peg berättar att drömmen vore att han friar efter att de har spenderat några dagar där så att de är sommarfräscha och solkyssta. Efter att ha ätit middag skulle de gå en promenad hem till hotellet, där han friar på gatan eller stranden när de bara är de två.

Annons

– Går han ner på knä? frågar Penny i podden.

– Han MÅSTE, svarar Peg. Men han är traditionell. Jag tror han vet hur man gör, så ja absolut att han måste gå ner på ett knä.

Hon fortsätter sedan att beskriva sitt drömfrieri, där de efter frieriet ska gå till en liten bar som hennes pojkvän har fixat och att hennes syskon och vänner ska vara där.

Penny Parneviks oenighet med Peg: "Kommer aldrig att hända"

Det är dock något som systern Penny inte tror på.

– Det kommer aldrig att hända. Släpp det. Det kommer aldrig, aldrig ske. Om han skulle göra det så skulle han göra det på sitt sätt, på ett sätt som du inte såg komma, och sen kommer ni bara fira ni två tillsammans.

Penny menar att det skulle leda till storbråk mellan paret om de kommer hem och en förlovning inte har skett, och att Peg inte borde åka på resan med för höga förhoppningar.

– Om jag ska vara helt realistisk så tror jag att det säkert kommer hända nästa år. Men håll tummarna för mig guys, säger Peg.

Vi hoppas du får den resa du önskar, Peg!

Pojkvännen Sebastian och Peg Parnevik sitter i en bil med solglasögon på. Sebastian till vänster med mörkt hår till axlarna har blicken mot kameran och Peg med långt blont hår tittar ut genom fönstret.
Peg Parnevik med pojkvännen Sebastian på plats i Sorrento, Italien.Foto: Instagram/Skärmdump

FOTO: TT, Instagram

Annons