LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik om Pennys barn: ”Ganska sena i utvecklingen”

14 maj, 2024 
Linn Seipel
peg parnevik om penny parneviks barn
Penny Parnevik har tre barn, vilka systern Peg älskar.
Men nu gör hon ett uttalande om dem som kanske blev lite väl hårt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Penny Parnevik, 27, och Douglas Murray, 44, har dottern Pebbles, född 2021, och sönerna Atticus och Achilles, födda 2019 och 2023, tillsammans. På sidan av sitt föräldraskap driver Penny bland annat podcasten Peg & Penny med sin syster Peg Parnevik, 28.

Peg Parneviks hårda ord om Pennys barn: ”De är rätt dumma”

I det senaste avsnittet har Peg en del syrliga ord att säga om Pennys älskade barn. Hon återberättar för sin syster hur hon träffat en kompis vars bebis varit otroligt utvecklad för sin ålder.

– Min syster har tre barn och de är rätt dumma, menar Peg att hon sagt till denna kompis. Hon bryter ihop i skratt, och fortsätter sedan berätta:

– Min systers barn de är lite sena skulle jag nog säga. Alltså jag tycker att de är de smartaste, mest kreativa, alltså allt de gör blir så här ”wow, genibarn". Men de är nog ganska sena i utvecklingen.

Annons

Penny Parneviks reaktion – håller med Peg: ”Vi är sist”

Penny verkar dock ta det hela med godan ro, och skrattar också tillsammans med systern. Hon förstår att det är sagt med kärlek, och verkar erkänna att det finns något i det Peg säger.

Hon ger ett exempel från då hon och dottern Pebbles ställt upp i en Tough viking-tävling för barn. Då hade dottern inte velat göra någon av de hinder som de möttes av, då de kändes för svåra.

– Så vi gick runt varje och var sist och hon bara ”jag tror att vi vinner”. Vi är sist lilla gumman, haha, vi är sist! Nej jag sa inte det jag sa ”jag tror också att vi vinner, Pebbs”, säger Penny i podden och systern Peg fyller snabbt i:

– Alltså jag älskar henne. Men vet du hon fick ditt självförtroende. Man ska alltid tro att man är bäst.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT, TV4

Annons