AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – egna orden om nya relationen

05 sep, 2023 
Peg parnevik
Peg är nykär!
Nu berättar artisten för Hänt om den stora lyckan.
– Jag är så glad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planernaBrand logo
Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

Peg Parnevik, 27, slog igenom när hon medverkade i tv-serien Parneviks. Där fick tittarna följa hela familjen, som består av pappa Jesper Parnevik, 58, och mamma Mia Parnevik, 55, samt deras fyra barn.

Idag sänds inte serien längre, men Peg har gjort en strålande karriär på egen hand då hon släppt en hel del musik och slagit igenom som artist.

Under tisdagen är hon på plats på Rockbjörnen, då hon ska uppträda. Det är i samband med detta som Hänt får en pratstund med artisten på röda mattan.

– Jag ska köra tre låtar, säger en glad Peg.

Annons

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – egna orden

När vi frågar om det stämmer att hon ”mött the one” säger hon med glittrande ögon:

– Ja! Jag är superlycklig. Innan har jag varit så snabb med att jag ska berätta för alla och att jag ska prata om det i podden och instagram och allt. Men nu är det första gången som jag vill landa i det lite. Det hat tagit lång tid innan jag sagt något.

– Jag är så glad, säger en leende Peg.

Jobbar han också med musik?

– Nej nej, med mode.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons