LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-Nicci Hernestig i tårar – efter uppbrottet från Andreas Deak

05 sep, 2023 
Frida Eklöf
Nicci Hernestig, Andreas Deak
Nicci Hernestig och Andreas Deak kom på en tredje plats i Love island Sverige 2023.
Kort därefter kom det glädjande beskedet att de väntar sitt första barn, men nu har kärlekssagan tagit slut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christoffer Levi om statusen på kärleksfrontenBrand logo
Christoffer Levi om statusen på kärleksfronten

Nicci Hernestig och Andreas Deak fann varandra i Love island Sverige 2023 där de tog sig till finalveckan. Men där var konkurrensen hård och de landade på en hedrande tredjeplats.

Love island var bara början på deras kärlekssaga och hemma i Sverige fortsatte kärleken att blomstra mellan paret och i våras kunde de berätta nyheten att de flyttat ihop.

Och bara några veckor efteråt kom det glädjande beskedet att de väntar sitt första gemensamma barn.

Gravida Nicci Hernestig och Andreas Deak har gjort slut

Niccis beräknade förlossning närmar sig med stormsteg, och snart ska hon äntligen få träffa sin dotter för första gången.

”Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont. Livet pågår hela tiden och mitt tankesätt är att man får göra det bästa av situationen och se det som att det finns en högre mening med allt trots att det kanske inte var som man själv trodde eller hade tänkt sig från början. Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne.”, skriver Nicci och avslutar:

Annons

”Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre”

Nicci Hernestig i tårar efter uppbrottet från Andreas Deak

Under tisdagen lade Nicci upp videos på Instagram där hon tackar för stödet som hon fått av sina följare, vänner och familj sedan hon och Andreas gick ut med uppbrottet.

Men det är en väldigt ledsen Nicci som tittarna möts av, och i videon berättar hon om känslorna kring uppbrottet.

– Man känner ju sig extremt misslyckad för att man inte klarar av att kämpa vidare för att vara en familj. Men jag får liksom försöka vara stark ändå och se det positiva i allt, jag har bara varit väldigt väldigt väldigt ledsen för att min dröm att ha en familj är lite död, säger en gråtandes Nicci i videon och fortsätter:

– Men det är okej, alla familjer är olika. Jag vill i alla fall bara tacka för allt stöd och det kommer komma dagar då jag kanske känner mig väldigt ledsen, men det är okej, man får vara ledsen. Och jag hoppas på att allt gör en starkare, men det är lite så jag känner just nu. Men allt kommer bli bra till slut och jag är i alla fall glad att min lilla prinsessa kommer snart, säger Nicci.

Nicci Hernestigs hälsokamp under graviditeten

Niccis graviditet har hittills inte varit helt smärtfri, på sin Instagram har hon varit öppen om att hon haft problem med huvudvärk och nu även ryggen, något som gjort att hon behövt uppsöka en naprapat.

Annons

”Ryggen är bättre än så länge men kommer behöva lite fler behandlingar. Jag har en ganska känslig rygg sen innan och självknäcker mig ibland och det ska man ju absolut inte göra utan nu överlåter jag det till ett proffs”, skriver Nicci i ett meddelande till Hänt.

Och som tur är verkar det även vara bättre med hennes envisa huvudvärk.

”Även huvudvärken är bättre men tror det också handlat om solen, fick mer huvudvärk när det är soligt så tur att man bor i Sverige nu då”, skriver Nicci.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons