ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nicci Hernestig talar ut om hälsokampen under graviditeten

03 sep, 2023 
Nicci HernestigS
Nicci Hernestig och Andreas Deak väntar sitt första barn ihop.
Nu talar Nicci ut om hälsoproblem hon stött på under graviditeten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Relationen mellan Mcuze och Nicole efter att kulan kastades i Paradise hotelBrand logo
Relationen mellan Mcuze och Nicole efter att kulan kastades i Paradise hotel

Profilen Nicci Hernestig och kärleken Andreas Deak fann varann i realityprogrammet Love island 2022. Kärleksresan tog fart och kort efter att paret tillsammans återvänt hem till Sverige meddelade Nicci att hon var gravid.

Nu väntar paret sitt första barn ihop. Men graviditeten har inte riktigt gått som på räls för Nicci, som har stött på vissa hinder på vägen.

Nicci Hernestigs hälsokamp under graviditeten

På sin Instagram har Nicci tidigare talat om att hon har ryggproblem och fått väldigt ont i ryggen under graviditeten. Hon har varit och besökt en naprapat, vilket verkar ha hjälpt.

När Hänt når henne berättar hon hur hon mår i dagsläget.

– Ryggen är bättre än så länge men kommer behöva lite fler behandlingar. Jag har en ganska känslig rygg sen innan och självknäcker mig ibland och det ska man ju absolut inte göra utan nu överlåter jag det till ett proffs.

Annons

– Även huvudvärken är bättre men tror det också handlat om solen, fick mer huvudvärk när det är soligt så tur att man bor i Sverige nu då.

Nicci Hernestig om att bli gravid efter tidigare PCOS-diagnos

Då Nicci brukar vara öppen med sina följare har hon tidigare även talat ut om sin PCOS-diagnos, en diagnos som kan försvåra möjligheterna att få barn. I en intervju med Aftonbladet berättar hon vidare.

– I och med att jag har diagnosen tänker jag att allt händer av en anledning. Och det har funnits många tankar kring hur vi ska ta oss an det här, säger Nicci och fortsätter:

– Vad händer om vi gör abort? Tänk om jag inte kan få barn igen? Kommer vi ångra oss då? Det har varit massa tankar.

Barnbeskedet kom oväntat, men det kändes ändå rätt.

– Det här kom lika mycket som en chock för oss som det gjorde för de som följt oss i tv och på sociala medier. Vi båda tappade hakan och frågade oss vad det här skulle innebär, säger Nicci och fortsätter:

– Jag har nog alltid känt mig ganska redo att bli mamma – men jag kommer nog inte riktigt att fatta det förrän jag sitter där med mitt barn.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons