LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik visar upp pojkvännen för första gången – här träder de fram

09 maj, 2024 
Kärleken sprudlar mellan Peg Parnevik och pojkvännen Sebastian. Nu träder de fram som par – för första gången på röda mattan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett parBrand logo
Här reagerar Peg Parnevik på att Filip Lamprecht och Linn Hegdal är ett par

Det var under hösten 2023 som sångerskan och reality-profilen Peg Parnevik, 28, gick ut med att hon funnit kärleken på nytt. Det var på Rockbjörnen som sångerskan i intervjuer bekräftade att hon hittat sin kärlek.

Sedan dess har vi sett Peg dela bilder ihop med pojkvännen Sebastian de la Vega på sina sociala medier. Men nu träder de fram för första gången på röda mattan som ett par.

Peg Parnevik visar upp lyckan med pojkvännen för första gången

Det är på Grammisgalan 2024 som Peg och Sebastian väljer att göra sin röda mattan-debut. De båda dök upp i matchande, helsvarta outfits.

Annons
STOCKHOLM, SVERIGE 20240508Sebastian De la Vega och Peg Parnevik anländer till Grammisgalan på Annexet på onsdagen.Foto: Pontus Lundahl / TT / Kod 10050Pontus Lundahl/TT

På plats pratade Peg med ELLE, och berättade om hur det kändes att ha sin pojkvän vid sin sida.

– Ja, han är här, det är röda mattan officiellt! Han har sagt att det är min dag så att han ska låta mig göra mitt jobb, säger hon och fortsätter:

– Så skönt. Jag var supernervös, men det känns så skönt att jag höll honom i handen.

Peg Parnevik om kärleken: ”Den rätta för mig”

När Hänt tidigare i år träffade Peg på P3 Guld berättade hon att det egentligen skulle varit parets debut.

– Det känns jättefint. Han skulle följt med ikväll men han blev lite stressad över sin outfit och jag fattar det. Det hade varit vår första röda matta, men det känns superbra, sa hon då och fortsatte:

– Det känns så självklart med honom. Vi hör ihop. Vet du, vi tar det så lugnt. Jag är bara lycklig. Men han är den rätta för mig.

FOTO: TV4Play / Pontus Lundahl/TT

Annons