TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parneviks ilska över hur det slutade med Filip Lamprecht

28 okt, 2021 
Johanna Alm
Filip Lamprecht och Peg Parnevik
Det har stormat länge kring Peg Parnevik och Filip Lamprecht efter att de valde att gå skilda vägar tidigare i år efter sex år tillsammans.
I podcasten Nordmark pod avslöjar Peg nu om ilskan mot Filip efter det stormiga uppbrottet.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parnevik är aktuell med ny musik som till stor del handlar om uppbrottet från ex-pojkvännen Filip Lamprecht. Men Filip är inte den enda som hon har skrivit om. I en av låtarna verkar artisten även få med Filips mamma Kristin Kaspersen på ett hörn.

Tidigare i år avslöjade Peg att hon egentligen inte hade tänkt släppa någon ny musik i år, men med tanke på allt som hände så kändes det helt enkelt rätt.

”Jag trodde inte att jag skulle ge ut musik i år men livet kom i vägen. Jag hade inte överlevt de senaste månaderna utan låtskrivandet,” har hon skrivit på sin Instagram.

Peg Parneviks pik mot Kristin Kaspersen

Eftersom många låtar i Pegs nya album anspelar på henne och ex-pojkvännens relation är det inte konstigt att man drar en koppling till Filips mamma Kristin i låten The End.

I låten som vi översatt till svenska sjunger Peg:

”Hur kunde din mamma säga att hon är lycklig? Berättade för hela stan att jag var galen? När du var den som svek mig.”

Annons

Att detta verkligen handlar om Kristin är däremot inget Peg har bekräftat.

Peg Parneviks ilska efter Filip Lamprechts beslut

I veckan gästade Peg podcasten Nordmark Pod som drivs av producenten Per Nordmark. Där bjuder Per in gäster för att snacka om skapande, lycka, olycka, besvikelse, bekräftelse och såklart även musik.

I avsnittet pratar Peg om sin nya musik och en stor del av avsnittet handlar även om uppbrottet från ex-pojkvännen och hennes ilska mot Filip efter hans beslut att avsluta relationen.

Hon menar att Filip var väldigt kall och elak mot henne i slutet av deras relation, och att hon kände att det aldrig riktigt blev ett avslut där hon fick svar på sina frågor. Och det var där idén till låten The end (outro) föddes.

– Ibland i en relation så är det så mycket som inte har sagts och så mycket som inte har retts ut och man har inte hundra procent fått det här avslutet. Man skulle vilja sätta sig ner och bara fråga varför och vad hände och vad fan tänkte du? Ta fem timmar nu och berätta för mig, för jag fattar inte, säger Peg i podden och fortsätter:

– Och hur man kan kolla på någon och bara "du är en främling i mitt liv nu. Vem fan är du?". Så jag kände, att jag vill bara vara arg. Det här är inte okej. Och oavsett om jag gått vidare och är lycklig, du var ingen snäll människa.

FOTO: Intimt med Björken/Youtube, Malou efter tio/TV4 Play

Annons