Peg Parneviks sorg efter splittringen från familjen: ”Jag måste...”

12 aug, 2022 
Philippa, Penny och Peg Parnevik
Systrarna Parnevik håller ihop i vått och torrt.
Men under en gemensam helg lyste Peg med sin frånvaro.
Nu avslöjar hon sanningen bakom splittringen från systrarna.
Annons
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1
Därför har Mia Parnevik inte berättat för familjen om Sommar i P1

Golfproffset Jesper Parnevik, 57, och tv-profilen Mia Parnevik, 54, blev mycket välkända för svenska folket efter deras realityserie Parneviks. I programmet fick tittarna hänga med i deras vardag på andra sidan Atlanten, i Florida, med sina deras barn Peg, Penny, Philippa, och Phoenix.

Även barnen blev snart välkända för svenska och idag befinner sig alla i det offentliga ljuset i olika utsträckningar.

Parneviks körde på i fyra säsonger men efter den fjärde satte de stopp. Nu senast såg vi Mia tävla i Let's dance men hon blev dessvärre den första kändisen att tvingas lämna tävlingen.

Blir det en comeback för Peg och Penny Parneviks podd?

Peg Parnevik gästade nyligen radioprogrammet Maracas! i Mix megapol. Då pratade de bland annat om det bästa respektive det sämsta med att ha en så stor familj.

Annons

– Det bästa är att man har automatiskt massa bästa vänner. Jag hänger med mina syskon varje dag. Vi är som ett stort team, sa Peg då och fortsatte:

– Det sämsta är att vi alla har ganska stora personligheter. Det är mycket bråk. Mycket kärlek, men också mycket bråk.

Systrarna Peg och Penny hade tidigare en mycket omtyckt podcast tillsammans – Pillowtalk. De hade podcasten när de båda var bosatta i USA vilket förenklade det hela. Men år 2021 lade de ner den eftersom de båda kände att de hade vuxit ur formatet. Och det verkar inte bli en comeback för Pillowtalk.

– Det är många som tror att vi kommer tillbaka. Jag tror inte det. Inte Pillowtalk, svarade Peg kryptisk och antydde att det finns en möjlighet att hon gör comeback i ett annat podcastformat.

– Vi får se. Jag älskar att podda, men nej Pillowtalk... det är över för evigt.

Därför splittras kändissystrarna

Penny Parnevik har tillsammans med sin man Douglas Murray två barn. På sin Instagram publicerade hon nyligen en bild där hon förklarar att vara mamma kan innebära att man inte riktigt kan leva ett liv som en ”vanlig” 25-åring.

Annons

Att vara en ung mamma kan ibland innebära att man inte kan vara en ”normal” 25-åring. Det är därför jag älskar där Douglas överraskar mig med en 24-timmars staycation med min lillasyster!” skriver hon under bilden.

Men som texten lyder så är det bara en av systrarna som följer med, Peg lyser nämligen med sin frånvaro.

I kommentarsfältet får vi reda på anledningen till systrarnas splittring. Peg berättar att hon skulle ha följt med men att hon har fullt upp med jobb.

Jag skulle varit med! Men jag måste jobba!”, skriver Peg Parnevik.

FOTO: Karin Törnblom/TT/FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons