Paulina ”Paow” Danielssons nya relation till exet Mattias Helén

Paow och Mattias
Mattias Helén och Paulina “Paow” Danielsson bestämde sig för att gå skilda vägar i somras.
Nu avslöjar Paradise hotel-profilen hur deras relation ser ut idag.
– Vi är inte osams på något sätt, säger hon på Instagram.
Annons

I våras gjorde Mattias Helén, 20, entré i Paradise hotel för första gången. Hans medverkan i programmet blev inte långvarig, men trots att resan kanske inte blev som han hade hoppats gick Mattias inte lottlös därifrån. I samband med inspelningen av dokusåpan träffade han nämligen Paulina “Paow” Danielsson, 26, som agerade coach till ett gäng deltagare.

Annons

På pressträffen inför säsongspremiären avslöjade Paulina att hon och Mattias dejtar, men att de inte är ett par. Det dröjde dock inte lång tid förrän Paradise hotel-profilen bekräftade att de hade tagit relationen till nästa nivå och blivit tillsammans.

Annons

Paulina Danielssons sorg efter uppbrottet

I juli valde Paulina och Mattias att avfölja varandra på Instagram. I ett meddelande till Hänt förklarade Mattias Helén att deras kärlekssaga är slut.

”Jag och Paow är inte ihop längre”, skrev han då.

Paulina Danielsson tog uppbrottet väldigt hårt och till en början ville hon inte kommentera det. Ett par dagar efter att nyheten blivit känd uttalade hon sig för första gången om situationen.

”Det här är jättejobbigt och gör väldigt ont. Så uppskattar om ni skulle sluta fråga. Det gör ont som det är. Tack”, skrev Paulina på Instagram story.

Därför gjorde Mattias och Paow slut

Mattias har tidigare berättat att det var hans fel att förhållandet tog slut. Det handlade dels om distansen men också att de lever väldigt olika liv.

– Hon bodde i Stockholm och jag var ute på landet. Sen var ju hon mycket hos mig, men det var lite synd för vi hade lite för olika intressen typ, sa han i en intervju med Hänt i somras.

Nu vill Mattias vara singel ett tag framöver och kommer inte att inleda en ny relation förrän han känner sig redo.

– Jag är lite för ung för att skaffa förhållande tycker jag nu, så det får dröja lite. Det är rätt skönt att vara själv nu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är Paow och Mattias relation idag

Sedan uppbrottet har följarna inte fått se Paulina och Mattias träffas, men de har börjat följa varandra på Instagram igen så läget mellan dem verkar ha förbättrats. Under en live-sändning avslöjar Paulina Danielsson sanningen om hennes relation med Mattias Helén.
Annons

– Jag och Mattias är ju vänner, vi är inte osams på något sätt. Det är som att vi har en relation fast vi inte är tillsammans, en öppen relation.

Paulina och Mattias träffas alltså fortfarande, men Paradise hotel-profilen börjar känna sig redo att gå vidare.

– Jag tänker att jag måste gå ut i dejtinglivet nu. Men det går inte så bra, säger Paulina Danielsson.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/Aftonbladet

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…