Paulina ”Paow” Danielsson om ovanliga skönhetsingreppet

Paulina ”Paow” Danielsson avslöjar ovanliga skönhetsingreppet
Paulina Danielsson har länge varit öppen med de skönhetsingrepp hon har genomgått under åren.
I somras opererade hon näsan och nu visar hon upp för följarna på Instagram när hon genomgår ett nytt, lite mer ovanligt, ingrepp.
Annons

Instagram-stjärnan Paulina ”Paow” Danielsson, 26, är en influencer med många fans. Hon har ett framgångsrikt Instagram-konto med över 183 000 följare, en blogg och en Youtube-kanal.

Det är ju ett bra tag som hon har hängt med i influencer- och sociala medier-världen. Och hennes utseende har förändrats en hel del genom åren. Hon har bytt hårfärger och frisyrer, men också gjort en del skönhetsingrepp.

Annons

Nu för tiden är Paulina främst igenkänd som Paradise hotel-deltagare, då hon har medverkat i programmet i flera säsonger. I höst kommer tv-tittarna få se henne för femte gången i Paradise hotel. Detta verkar hon vara redo för och framför allt riktigt peppad.

Paulina Danielsson om Paradise hotel

När det blev officiellt att Paulina Danielsson var en av tjejerna som ska medverka i höstens säsong så delade hon ett inlägg med en pressbild på Instagram.

Annons

”5e gången? Och nej jag tröttnar aldrig”, skrev Paulina till bilden och fortsatte:

”Alltid lika kul att vara med i Paradise hotel”, följt av två emojis.

I kommentarsfältet till bilden är det många som verkar hålla tummarna för att det ska gå bra för Paulina i programmet.

Paulina Danielsson Paradise hotel
FOTO: Instagram

Oron över nya skönhetsingreppet

Paulina delar med sig av det mesta på sociala medier. Och under tisdagen delade hon en story på Instagram som förevigade när hon gör ett nytt skönhetsingrepp, något som Expressen var först med att uppmärksamma.

Dagen till ära så besökte Paow en skönhetsklinik, och några som fick hänga med på den resan var Paulinas följare på Instagram. I videoklippet syns Paulinas baksida och följarna kunde höra henne fråga om ingreppet skulle göra ont.

Annons

– Kommer det göra ont?, undrar Paulina. Svaret hon fick var lugnande:

– Nej, jag bedövar hålen där vi går in med sprutorna.

Paulina Danielssons rumpa
FOTO: Instagram

Ingreppet som ägde rum var alltså fillers i rumpan. Fillers har tidigare varit populärt för läppar, men har blivit allt mer vanligt att använda till rumpan i hopp om mer fyllighet.

Paulina har länge varit öppen med att hon är för skönhetsbehandlingar och har delat med sig av en hel del av dem till följare och fans. Hon har exempelvis visat före- och efterbilder på näsoperation och bröstoperationer genom åren. Så sent som i somras var hon sponsrad när hon reste till Turkiet för att få nästan opererad.

FOTO: Ola Axman/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…