TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina "Paow" Danielsson efter vinsten i "Paradise Hotel": Jag är fan rik nu

17 dec, 2014 
AvMagdalena Divina Khodr
Årets "Paradise Hotel" är över. Paulina "Paow" Danielsson och Erik Hagberg vann tillsammans en halv miljon kronor.
Annons

De har under 54 avsnitt tagit sig igenom genom allt från giftermål till förbannelser där sex, alkohol, känslor, lögner och svek präglat dokusåpan.

För de flesta av deltagarna var det prissumman på en halv miljon kronor som stod på spel. För Paulina ”Paow” Danielsson, 20, innebar Mexikovistelsen en revansch från förra året då hon blev sviken av sin partner.

paow1
Paulina “Paow” Danielsson. Foto: TV3 Press

– Jag vill bara vinna, I don’t need money, sa hon i början av det sista programmet, när det blev klart att hon stod i final med Erik Hagberg, 19, mot bästa vännen Jasmine Gustafsson, 20, och Freddie Johansson, 24.

Annons

Efter en rysarfinal där de gamla deltagare sagt sitt stod Erik och Paow kvar som det sista paret i “Paradise Hotel”.

– Paradise Hotel har varit en prövning för min del och jag kan säga med handen på hjärtat att det har gjort mig till en bättre människa, sa Erik om sin medverkan.

Eric+1400
Eric Hagberg. Foto: TV3 Press

Men innan de checkade ut som allra sista par skulle de göra upp om fördelningen av prissumman. Med ryggarna mot varandra gick de steg för steg mot den uppdelade miljonen. För varje steg de tog ökade vinstsumman med 50 000 kronor. Om någon valde att släppa kulan tidigare fick den personen den summan och skulle därmed göra sin partner lottlös.

– Jag litar inte på Erik, men jag litar på min magkänsla och Erik kommer inte att släppa kulhelvetet, sa Paow innan kulcermonin.

Annons

Bloggerskans intuition visade sig stämma.

– Har vunnit allt. Upprättelse, pengar, kärlek och respekt till en skåning. Jag är fan rik nu, sa Paow lyckligt efter prisfördelningen.

För dig som inte kan få nog av “Paradise Hotel”: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons