Paradise Hotel-Smail vill inte ha biologiska barn: "Jag skulle kunna tänka mig att adoptera"

Ett fast förhållande är ingenting för "Paradise Hotel"-Smail. Och absolut inte barn. Åtminstone inte biologiska. "Jag skulle kunna tänka mig att adoptera", säger han.

Smail Alihodzic, 24, styr hela tiden spelet som han vill ha det och skapar en hel del intriger i årets “Paradise Hotel” för att få ut sina motståndare ur hotellet. Han berättade även att han legat med över 330 kvinnor även om siffran ökat efter att realityserien började sändas.

Smail är en riktig kvinnotjusare. Foto: TV3/Johnny Wohlin

Smail kom in som en av de så kallade hunkarna. Foto: TV3/Johnny Wohlin

Än så länge har Smail bara legat med deltagaren Ulrika Forsberg, 23, på hotellet. Utanför tv har den ständiga singeln dock tappat räkningen men han tror att han ligger någonstans mellan 400 och 500.

– Förhållanden är inget för mig. Jag gillar att vara singel och träffa massa olika tjejer. Jag har lätt att falla för någon men lika snabbt försvinner den känslan och så träffar jag någon annan, säger Smail till Aftonbladet.

Hunken berättar att han får nakenbilder varje dag. Från kvinnor som kommer med skamliga förslag, alltså. Både singlar och gifta kvinnor hör av sig. Trots att han med rätta kan benämnas som en häradsbeteckare blev Smail även uppmärksammad för en debattartikel han skrev nyligen. Där berättade han att han är stolt feminist. Han blev upprörd över vissa av de manliga “Paradise Hotel”-deltagarnas kvinnosyn.

– Jag tror det har att göra med att jag träffat så många tjejer i mitt liv. Jag förstår dem och vet vad de tycker om och inte tycker om, säger han.

Med det uttalade målet att vara singel för evigt vill Smail inte heller skaffa barn.

– Jag tycker om barn men jag vill inte ha egna. Jag skulle kunna tänka mig att adoptera i framtiden.

Foto: Jonas Hessman

Smail flyttade nyligen till Stockholm från hemstaden Malmö. När Hänt träffade honom i somras hade han fått en egen lägenhet även om han bodde hos bloggerskan Paulina “Paow” Danielsson, 22.

–Det är mycket roligare att bo med Paow så kan hon visa mig staden. Vad ska jag hem och göra, sa han då. Nu har dock Smail flyttat in i sin nya lya, meddelar han till Hänt.

SENASTE NYTT!