Patrik Alm om relationen med Eleonora Gustafsson

Patrik Alm och Eleonora Gustafsson i Farmen
Patrik Alm tror att Eleonora Gustafsson har börjat få känslor för honom.
I kvällens avsnitt av Farmen berättar han om deras relation.
– Jag tror hon börjar bli lite kär i mig, säger han.
Annons

Farmen 2019 har dragit igång och 19 deltagare  kämpar om titeln årets farmare och en vinstsumma på en halv miljon kronor. För att kamma hem priset måste deltagarna visa att de klarar av att leva på en farm som man gjorde för hundra år sedan, det vill säga helt utan elektricitet och tekniska prylar. Dessutom måste de klara av att sköta gården samt spela spelet rätt och bli vän med rätt personer för att klara sig hela vägen till finalen.

Annons

Säsongen är inne på sin andra vecka men redan nu har pakter bildats och romansrykten uppstått. Förra veckan var det Esmeralda Gyllensvärd, 28, och Peter Bysell, 42, som fick de andra deltagarna att spekulera om en eventuell romans.

Annons

– Peter och Esmeralda. På grund av att de sov två nätter i ladan så tror folk att något kan ha hänt. Jag tror att Esme gillar han kanske lite. Det tror jag. Han har ett bra utseende, liksom. Och han är väldigt snäll och omtänksam. Han är grym, är han, sa Mergim Qoqaj, 26, i ett avsnitt.

Esmeraldas svar efter romansryktet

I ett filmklipp på Instagram svarade sedan Esmeralda  på några av följarnas frågor, varav den första handlade om relationen till Peter.

– Jag kan säga att jag tycker att Peter är en fantastisk person och vi kommer rätt bra överens på Farmen. Nu är vår kontakt lite mer sporadisk. Så mina, kanske riktiga eller hypotetiska, känslor för Peter har nog svalnat skulle jag säga. Vi får se på Farmen om jag var kär i honom i somras eller inte, sa hon i klippet.

Eleonora och Patrik trivs med varandra

Nu är det istället deltagarna Eleonora Gustafsson, 47, och Patrik Alm, 55, som verkar ha kommit varandra lite extra nära. I kvällens avsnitt får man se hur de tillsammans jobbar med ett av uppdragen på gården. De kivas och retar varandra konstant, men enligt Eleonora är det en jargong hon uppskattar att de två har. 

Annons

– Patrik och jag har väldigt kul ihop, säger hon.

Även Patrik verkar uppskatta sällskapet och han har märkt att Eleonora har ett extra gott öga för just honom.

– Jag tror hon börjar bli lite kär i mig, jag vette fasen alltså, säger Patrik Alm.

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19.30 på samt söndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…