patrick grimlund

Patrick Grimlunds hustru Saras hjärtskärande ord – efter begravningen

Patrick Grimlund och Sara Grimlund.

Det var nyligen som programledaren Patrick Grimlund fördes till sin sista vila.
Nu uttrycker hustrun Sara Grimlund stora sorgen efter begravningen.
”Hade aldrig tagit mig igenom den där dagen utan er våra fina vänner och familj”, skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka
0:36

Efter reklamen: Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

(0:36)

Slå på ljud

Det var i början av januari som vi möttes av det tragiska beskedet att programledaren Patrick Grimlund lämnat oss. Grimlund gick bort i en bilolycka utanför Mariefred, endast 50 år gammal.

För några dagar sedan fördes Patrick Grimlunds till sin sista vila. Begravningen ägde rum i Oscarskyrkan, på Östermalm i Stockholm. På plats var flera av Grimlunds nära och kära för att ta farväl av den folkkära programledaren.

Lyxfällan-Magnus Hedberg om sorgen: ”Overkligt”

En som var på plats var Patrick Grimlunds föredetta Lyxfällan-kollega Magnus Hedberg. Efter den fina ceremonin tog han till Instagram för att berätta om avskedet och begravningen.

”Känslomässigt riktigt tung begravning i torsdags men samtidigt ett fantastiskt fint och värdigt avslut på ett alldeles för kort liv”, skriver han till ett bildspel från begravningen och berättar att allt fortfarande känns overkligt:

”Musiken var magnifik och låttexterna fick en ny, djupare innebörd i detta sammanhang. Allt det här är fortfarande fullständigt overkligt. Vila i frid partner”

Nu har även Patrick Grimlunds hustru Sara Grimlund delat med sig av sin och familjens bottenlösa sorg och om det tuffa avskedet på begravningen.

”En vecka sen den dagen som man inte förstår. Den som inte skulle finnas. Den näst värsta dagen i mitt och barnens liv. När jag ser på det utifrån så var det fint men smärtan och sorgen gör att det är svårt att se och känna. Hur ska man ta ett avsked från nån som man älskar och inte vill säga adjö till? En fin person sa till mig - se det inte som ett avsked utan som en hyllning”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Sara Grimlund om sorgen efter Patricks bortgång

Sara berättar om den fina ceremonin, där de hyllade Patrick med familj och vänner. Hon beskriver även sin tacksamhet, för stödet som hon och familjen har mottagit.

”Prästen sa - sorgen kommer ur er starka kärlek. Och ur kärlek kommer styrka. Det tar jag med mig. Hade aldrig tagit mig igenom den där dagen utan er våra fina vänner och familj. Extra stort tack till er som slagit en järnring runt oss.”

Hon avslutar inlägget med en vacker hyllning till Patrick.

”Patrick- du ska hyllas, nu och föralltid. Vi älskar dig mer än allt annat. Jag hoppas du ser och känner vår kärlek”

Vila i frid, Patrick Grimlund.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Erik Simander/TTFRÅN FÖRSTASIDAN