BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

10 jan, 2023 
Patrick Grimlund
Programledaren Patrick Grimlund är död.
Grimlund omkom i en trafikolycka under söndagen.
På Instagram delar hustrun Sara Grimlund med sig av sorgen.
Annons
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programledaren Patrick Grimlund är död. Den tidigare Lyxfällan-programledaren omkom i en trafikolycka på söndagen. Grimlund var känd från programmen Lyxfällan och Draknästet.

Nu uttrycker hustrun Sara Grimlund sin och familjens sorg efter den tragiska olyckan.

”Min älskade man, världens bästa pappa till dina fyra fantastiska barn, min livskamrat, stora kärlek, bästa vän, människan jag delat allt med - vi kan inte förstå att du inte finns bland oss längre”, skriver hon och fortsätter:

”Vi är helt förkrossade och chockade, jag vet inte hur jag ska trösta barnen, hur vi ska hitta nåt fast att hålla oss i, hur timmarna o dagarna ska fortlöpa, hur livet ska kunna gå vidare. Sorgen o förtvivlan är bottenlös”.

Flera av Patricks nära och kära har uttryckt sin stora sorg i kommentarsfältet och skickar all sin stöttning och kärlek till familjen i dessa svåra tider.Programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

Enligt Expressen var Patrick Grimlund på väg hem från en välgörenhetsmatch i hockey under söndagen, då han hamnade i en våldsam krock med en lastbil utanför Mariefred.

Annons

Programledaren hade mött hockeylaget IFK Mariefred i en match där intäkterna ska gå till Börje Salmings stiftelse och forskningen om sjukdomen ALS.

”Trafikolyckan var en kraftig kollision mellan en personbil och en lastbil. Tre personer drabbades.”, skriver polisen enligt tidningen på sin hemsida om olyckan och vidare:

”Båda fordonen har tagits i beslag och kommer att undersökas av polisens kriminaltekniker.”

Personerna som färdades i lastbilen fördes till sjukhus för kontroll. Polisen har även uppgett till Expressen att de utreder olyckan som vållande till annans död, men att ingen person har delgivits misstanke.

Patrick Grimlund blev 50 år gammal och efterlämnar hustrun Sara och fyra barn.

Vila i frid.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons