TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Victor, 21, köper en bil i veckan – flickvännen tvingas betala

14 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Victor, 25, ligger på soffan medan Elin, 21, jobbar dubbelt för att försörja honom och hans intressen: bilar och festade. Lyxfällans experter blir rasande över hans nonchalanta attityd. "Han är en skitstövel", säger Lyxfällans expert Patrick Grimlund.
Annons

Elin, 21, och Victor, 25, bor i Storuman i ett litet hus. De är totalt olika när det gäller ansvar och ekomoni. Elin jobbar heltid som försäljare och extraknäcker inom heltjänsten för att få ihop pengar. Victor arbetar inte alls och Elin börjar tröttna. Det är också hon som har anmält sin sambo till Lyxfällan.

När experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg anländer blir de minst sagt förvånade över Victors attityd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Just nu jobbar jag inte. Jag ligger oftast hemma och ser film eller är ute i garaget, säger Victor till Patrick Grimlund.

Bilar är Victors stora intresse och det senaste året har han köpt en ny bil i veckan. Men i och med att han själv inte har några pengar är det Elin som får betala.

– Ibland känns det lite som att jag är Victors mamma. Det är jag som har hand om alla våra räkningar och han går hemma och sköter sitt, säger Elin.

Förutom att låna pengar av Elin lånar han också av sina och Elins föräldrar. När räkningarna ska betalas prutar han på det han ska betala.

Annons

– Det är lite som ett lotteri. Han är så snål. I helgen när jag tog en kopp te, han bara ”nä, har du använt min mjölk?”, berättar Elin.

Magnus Heberg och Patrik Grimlund häpnar när de hör hur parets ekonomi fungerar och Patrick skräder inte orden när han ger sin syn på saken.

– Han skiter i allt annat än sig själv och sin hobby. Det är bilarna och det är festandet. Han är en skitstövel rent ut sagt, säger Patrik.

Vid budgettavlan blir katastrofen tydlig. Victor går 24 000 kronor back – varje månad.

FOTO: TV3

Annons